Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Valentijns Winactie!

Ik had meegedaan aan de valentijnskaart win actie! Ik won de Prijs van een XL kaart en een ballon

Ik had meegedaan aan de Valentijns win actie op mamaplaats!  De 1e prijs was een XL kaart met ballon bij Greetz.nl en de 2e prijs was een XL kaart bij Greetz.nl

Toen ik mee had gedaan zag ik dat ik eigenlijk te laat was met meedoen, dus ik was zeer verrast dat ik bericht kreeg dat ik de prijs had gewonnen en ook nog eens de hoofdprijs.

Valentijnsdag staat natuurlijk helemaal in het teken van de liefde, maar ik had een andere reden om mee te doen aan deze actie. Ik heb via een forum een vrouw leren kennen waarvan haar kindje half februari een nier van haar vader zou krijgen. Een dag voor de operatie werd ze ziek en kon de hele operatie niet doorgaan. Dit kleine 3 jarige meisje heeft al zoveel mee moeten maken en dan komt eindelijk de grote dag en kan hij niet doorgaan. Bij deze winactie dacht ik gelijk aan haar en ik wou haar opvrolijken.

Ik won dus een XL kaart bij Greetz.nl en mocht ook een ballon uitkiezen. Er mocht ook voor iets anders gekozen worden aangezien de ballon heel snel gingen. Ik koos voor wat anders. Ze was zeer verrast en vond het een heel leuk en lief gebaar.

Ik heb een hele leuke kaart uitgezocht

En heb een cadeautje uitgezocht voor haar.

20 maart 2015 is de nieuwe datum dat de operatie gepland staat en laten we hopen dat dit allemaal gewoon door kan gaan.

9 jaar geleden

Wat lief! Hopen dat deze kleine, sterke meid snel kan opknappen!

9 jaar geleden

Wat een mooi gebaar van jou zeg. Aangrijpend ook voor dat meisje en haar ouders! Ik hoop ook echt heel erg dat het door kan gaan de volgende keer en dat het goed komt. Ben heel erg benieuwd. Maar zeker lief van je