Snap
  • Mama
  • Babyspullen

vakantie voorpret! Shoplog

vakantiekriebels! Voorpret! Shoppen! En dit keer alleen voor mama :-) (Ja, echt)

jaaaa het is bijna zover! Nog 13 dagen en dan lekker 2 heerlijke weken relaxen op het mooie Curaçao. Zon zee strand en koude drankjes hmm.. Ontstressen, relaxen en met frisse energie thuiskomen! We kijken er zo naar uit!

Toen ik mijn kledingkast indook kwam ik er achter dat ik helemaal geen bikini's meer had. Op een verkleurd rood exemplaar na dan, oeps. 

Tijd om te shoppen dus! 

Ik wist al gelijk waar ik wilde kijken voor bikini's, Hunkemöller! Ik ben weg van de sylviemeis collectie maar verder dan online zwijmelen was ik nog niet gekomen. En nu was de gehele collectie ook nog eens in de sale! Win win. 

Na wat kleurtjes gepast te hebben koos ik voor deze zwart met witte bikini. Stond het mooist bij mij en zit ontzettend goed! 

Als 2de bikini koos ik voor deze wit met zwarte. Fijn model, mooie cups èn je kan de broekjes en bikinitops ook wisselen met elkaar. Handig! Plus een paar fijne zwarte slippers en ready to go.

Toevallig had onze Hunkemöller deze sylviemeis jumpsuit nog wel hangen in maat s die ik heel graag wilde hebben maar overal al uitverkocht was. Ik vind de opengewerkte rug heel mooi! En hij zit ook goed. Fijn stofje. Gescoord voor maar een 10tje! 

Toen nog even bij de h&m geweest en dit fijne broekje gekocht voor maar 5 euro! Lekker sweatstofje, ideaal voor warm weer vind ik. Plakt niet zo. 

meer mama's met vakantievoorbereidingen bezig?