Snap

vakantie stresssssssss

We gaan op vakantie en nemen mee..vakantie stress.. Zijn er op deze aardbol nog meer moeders die daar last van hebben?

We gaan op vakantie en nemen mee.....zowat alles wat we thuis ook gebruiken??....vakantie stress..elk jaar weer opnieuw

Zijn er op deze aardbol nog meer moeders die daar last van hebben? Ik ben nu bezig deze blog te schrijven om even te ontstressen maar ik blijf het moeilijk vinden om een strenge selectie uit te voeren van wat nu mee te nemen en wat niet.

In het huisje waar we naar toegaan is zo'n beetje alles voorhanden voor dagelijks gebruik, dat is het probleem dus niet. We hebben 4 dochters en ja voor allemaal een stelletje of 5 kleding en ondergoed en dan daarbij ook de benodigde haaraccesoires natuurlijk. Nachtkleding, zwemkleding , en de knuffels moeten natuurlijk ook mee. Er is een wasmachine dat is dus prima geregeld. Maar wat te denken van spelletjes...knutselwerkjes....boeken....favoriete cd's en dvd's....de box met belangrijkste "lees" favoriete Playmobil....wat speelgoed voor de peuter.

Zoals het er nu uitziet gaat het weer niet helemaal top worden, maar we hopen toch wel veel te gaan fietsen dus 2 fietszitjes zijn dan ook wel handig...en...ja...regenkleding lijkt me ook niet overbodig....Dat allemaal...en nog veel meer...(zoals de opladers voor telefoons...en voor de batterij van het fototoestel, fototoestel..laptop enz enz) moet in onze gezinswagen waar ook al 7 personen in gepropt gaan worden.....u begrijpt het al....dat wordt lekker warm....

 

10 jaar geleden

Moet nog we een melden dt we een dubbel cabine busje hebben en dat we daar alles in kunnen doen, incl. fietsen enz.

10 jaar geleden

Ik pak altijd alles in voor ons gezin. Wj hebben ook 4 dochters dus voor 6 personen inpakken. Ik heb een lijst op de pc gemaakt waar alles op staat. Lijstje afopen en klaar. Zo geregeld alles. Wij heben ze ook in 3 leeftijdscategorieen, dus verschilende interesse. Ik heb geen stress hoor.