Snap
  • Mama
  • Relatie

Vakantie Spanje part 1

We zijn heerlijk op vakantie in Spanje! En ik geniet van mijn zoon en onze tijd samen en ook een beetje van die andere man..

Ik ben even uit het veld geslagen door deze knappe verschijning..maar goed laten we wel wezen hij kan net zo goed getrouwd zijn dus ik haal me niks in mijn hoofd. Maar het moment was wel even erg leuk en het voelde als een begin van iets..Even later zitten we met een broodje op ons balkonnetje aan de tuin te bespreken wat we gaan doen vandaag. Er is een animatieteam voor de kinderen maar zoon heeft besloten om daar vandaag niet aan mee te doen, ik vind het prima gaan we lekker naar het zwembad. Net als ik wil gaan opruimen staat daar ineens DE man voor me neus..met de 2 meisjes die we eerder hadden zien spelen! Hi ik ben Tom (laten we hem even Tom noemen voor zijn privacy..)en dit zijn mijn dochters. Ben jij hier ook van de alleenstaande oudergroep? Ik zeg; Ja wij zijn net gister aangekomen en ik stel mezelf voor, we kletsen even over onze kinderen en hij verteld dat hij al een week op de camping was en dat het weer wisselend is geweest. 1 van de meisjes valt van haar step en hij gaat haar helpen, het moment is weer voorbij en we gaan beiden verder met onze eigen dingen. Maar wow wat een leuke man en spontaan en relaxed en zo te zien een goede band met zijn kinderen. Dat vind ik toch wel erg belangrijk merk ik. Later op de dag strijk ik samen met zoon neer bij het zwembad, er zitten nog meer mensen van "onze groep" en we kletsen gezellig over van alles en nog wat. 1 van de ouders is van plan om die avond naar het dichts bijzijnde stadje te gaan om daar te eten en vraagt wie nog meer zin heeft. Het lijkt mij ook wel leuk en ik sluit aan samen met nog een moeder met 2 kinderen. De organisatie heeft hier een busje op de camping en die zijn bereid ons te brengen. Op het voeteneind van mijn zwembadbedje zit 1 vader die ook meegaat vanavond en ineens komt Tom aangelopen in een zwembroek natuurlijk..wow hij heeft ook nog eens een supergoed lichaam. Ook hij schuift op mijn bedje aan, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is..ik zie wat andere moeders kijken naar hem en realiseer me dat dit er best hilarisch uitziet, 2 mannen aan mijn voeten..Tom had wat opgevangen over de plannen en zegt dat het stadje best wel een beetje saai is en dat Salou veel leuker is. We kunnen ook met hem mee vanavond? Hij is met de auto op vakantie en er passen nog wel 2 mensen bij en daarbij kijkt hij mij aan. Ik denk bij mezelf ja dat wil ik! Maar ik zeg: ehm nou misschien later deze week? Ik heb nu al afgesproken met Cees en Pauline(de andere ouders) Hij zegt prima kan later ook nog wel een keer. Ik ben me er heel erg van bewust dat hij tegen mijn been aanzit en voel me toch ineens erg naakt in alleen een bikini, hij ziet waar ik naar kijk en staat op met de mededeling dat hij even gaat zwemmen. Ik slaak een zucht van verlichting en Cees kijkt me even aan, dat heeft hij gehoord natuurlijk, hij grijnst en zegt: Leuke man he die Tom..Ik stuntel wat met woorden maar weet dat ontkennen niet echt geloofwaardig zal zijn, en besluit dat dit het moment is om me even op te frissen voor vanavond. Later in het stadje klaagt zoon over buikpijn en misselijk en komt er van gezellig samen eten niet veel terecht. Ik schuif snel wat paella naar binnen en we nemen een taxi terug naar de camping waar hij net op tijd boven de wc hangt. Daarna meteen op bed gelegd en zelf ga ik met een boekje buiten zitten. Rond half 9 zie ik Tom terugkomen met de auto, ze stappen uit en hij vraagt of het leuk was geweest waarop ik hem vertel dat zoon ziek is geworden en ik er dus niet veel van heb meegekregen. Hij zegt zelf ook dat de meisjes zo moe waren dat het even vlug eten is geworden, dan vraagt hij of ik zin heb om samen even een kopje thee te drinken als hij de meisjes op bed heeft gelegd? Dat lijkt me wel even gezellig..

7 jaar geleden

Je schrijft super leuk! Ik ga snel verder lezen. Ben benieuwd naar Tom ;) haha. Misschien het leuk als je je zoon een naam geeft? (Gewoon een verzonnen naam) :))