Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Vakantie met kinderen

Sinds ik in het buitenland woon ga ik niet meer ‘op vakantie’. Als ik geld en tijd heb, dan ga ik altijd weer naar Nederland. Ik heb dan wel vakantie, maar het is toch niet echt vakantie omdat alles me daar bekend is. Omdat wij twee weken Nederland op de planning hebben, heb ik eens op Google gekeken wat er zoal voor kinderen te doen is in het Noorden van het land. Na een aantal websites bezocht te hebben, stuitte ik op een vakantiepark dat heet ‘Ponycity’ in Slagharen. Het is naast het attractiepark in Slagharen en bij elk vakantiehuisje hoort een Shetlandpony. Er is er vanalles te doen wat met pony’s te maken heeft. Ik vraag me af hoe leuk het daar is. Is er hier iemand die er weleens is geweest? Misschien dat we in de toekomst zoiets eens gaan proberen. Voor dagjes uit heb je ook genoeg. Zoals een klein attractiepark in Appelscha (Friesland) en het otterpark in Leeuwarden dat heet ‘Aqua Zoo’. Graag zou ik tips krijgen over hoe leuk dit soort parken zijn en wat er verder nog meer te doen is in het land. Mijn jongens zijn 2,5 jaar oud en 6 maanden oud.

Morgen gaan we vliegen. Ik ben benieuwd naar de reis. Met Rayan heb ik al heel vaak gevlogen. Toen hij nog maar 3 maanden oud was, gingen we voor het eerst en bij elke vrije gelegenheid gingen we weer. Met 1 kind doe je dat zo, maar ik ben benieuwd hoe het met twee zal gaan. Gelukkig gaat Daddy dit keer ook mee en het is maar 50 minuutjes vliegen van Londen naar Amsterdam. Onze reis van Amsterdam naar het noorden is langer! Mijn jongens vinden een auto ritje meestal niet erg. Maar omdat we zelf geen auto hebben, vinden ze het altijd een hele belevenis en wil zelfs de baby niet slapen! Ik hoop dat mijn jongens zich een beetje snel aan het huis van Oma aan zullen passen. Rayan kan zichzelf erg druk maken om nieuwe dingen. Hij vindt het allemaal zo leuk en interessant dat hij geen tijd heeft om te eten en te slapen. En jongetjes die niet slapen kunnen flink vervelend zijn! We hopen er een leuke tijd van te maken. Wordt vervolgd...