Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Vakantie en weer naar school!

Zo de vakantie was heerlijk maar dat het normale leven weer begint is ook wel heel lekker!

Afgelopen week zijn we heerlijk met mijn ouders een week bij de moezel geweest. Wat was het heerlijk lekker even eruit en mijn kindjes ook een andere omgeving leren kennen! Thijmen vond al de druiven maar gek en ze waren niet eens lekker!

Maar goed de zomervakantie is weer voorbij (godzijdank) 

gister was het dan zover Thijmen naar groep 2!! Bah wat word hij groot!

een nieuwe juf want zijn andere juf is ziek! Mama was erg bang dat het een drama ging worden maar Thijmen zei nog net niet mama ga nou!! Toen ik hem uit school kwam halen kwam hij breed lachend en fluitend naar buiten. Goh dat was wel even een opluchting.

Morgen gaan we dan ook zijn kinderfeestje vieren Ik hou me hart vast 5 kleuters 1 peuter in een huis laten we hopen op mooi weer. Maar we gaan wel lekker ouderwets spelletjes thuis spelen ik kan me zo ergeren aan ouders waarvan de kindjes de duurste feestjes hebben wat ga je dan doen als ze in groep 6 zitten? Disneyland? sorry maar daar pas ik voor! We gaan eerst lekker pannenkoeken versieren en natuurlijk op eten, stoelendans, slapende leeuw,chips kettingen maken, pop doorgeven, en daarna lekker patatjes eten worden de kindjes weer opgehaald (hoe zou ik er morgen avond aan toe zijn?)

ik zal morgen een blog schrijven als me dat nog lukt:)

8 jaar geleden

Ik ben benieuwd hoe moe je morgenavond bent. Veel plezier!