Snap
  • urineverlies
  • urineincontinentie
  • incontinentie
  • Bevalling

Urineverlies: "Niks om je voor te schamen"

1 op de 3 vrouwen heeft hier last van

Tijdens je zwangerschap, na je bevalling, als je springt, niest, tilt, rent... Er zijn zoveel momenten waarop je last kunt hebben van ongewenst urineverlies. 1 op de 3 vrouwen heeft er last van. Niks om je voor te schamen dus, vinden ook influencers Lieke en Debbie!

Bijna iedere vrouw van boven de 35 jaar heeft er last van, alleen niemand praat erover en laat dát nou juist het probleem zijn: we schamen ons om het erover te hebben, maar vergeten dat het vaker voorkomt dan we denken. Extra reden om dit onderwerp bespreekbaar te maken en het iets aangenamer te maken voor onszelf. 

Handig hulpje

Met het wasbare ondergoed van TENA kun jij jezelf namelijk beschermen tegen kleine ongelukjes. Het wasbare ondergoed vangt ongewenst urineverlies discreet op. Dan hoef je in een van de bovenstaande situaties dus niet bang te zijn dat je met een natte broek loopt. Het ondergoed van TENA absorbeert de urine en voorkomt nare geurtjes, waardoor jij gewoon door kunt met de orde van de dag. Aan het eind van de dag gooi je het in de was en zo kun je het tot wel 50 keer hergebruiken. 

Lieke (@liekedeb.nl) herkent zichzelf maar al te goed in dit probleem en laat zien hoe TENA haar helpt. “Het is nogal een taboe om over te spreken. Na mijn eerste bevalling begon het; urineverlies. Het komt vaker voor dan hooikoorts en toch praat nie-mand erover. Ik heb me hier een hele tijd voor geschaamd en onzeker over gevoeld, ook al is dat niet nodig.”

Ook voor Debbie (@debbiedhillon) is dit een herkenbaar probleem: “Op de tweede foto was Jayden 1 week oud, had ik toen maar geweten van dit wasbare ondergoed van TENA.”

Het wasbare ondergoed van TENA zelf proberen? Je koopt het nu extra voordelig bij Kruidvat. Tot en met 12 mei profiteer je daar van maar liefst 50% korting!  

Dit artikel is geschreven in samenwerking met TENA.