Snap
  • Mama
  • Update
  • weerbloggen
  • terugvanweggeweest
  • afgelopenjaar

Update @mama_van_Liz_noe

Afgelopen jaar

Lang geleden dat ik een blog heb geschreven.. Niet zo zeer omdat er niks te beleven is maar, meer omdat het gewoon druk is.

Ik merk dat ik plezier heb in mijn werk, het druk heb met mijn werk en het onregelmatig werken er soms echt wel in hakt...

Afgelopen jaar was soms best zwaar. De beide meiden zijn niet de beste slapers, ritme zoeken met Liz haar school en ook Noë heeft een duidelijke eigen mening.

Balans zoeken tussen werk en privé is dan ook niet altijd mijn sterkste kant.

Zoals te lezen in mijn vorige blogs heb ik niet echt de beste zwangerschappen gehad en dat is zacht uitgedrukt. Afgelopen jaar ben ik daarom begonnen met EMDR-therapie en oh wat viel dat zwaar, de flashback, dagen hoofdpijn en het er vooral niet teveel over willen praten. Wel merk ik dat het geholpen heeft om mijn trauma’s te verwerken. Mijn zwangerschappen zullen nooit vergeten worden maar ik kan er mee dealen. Ik heb de hoofdprijs moeten betalen maar die 2 prachtige meiden maken dat al dubbel en dwars goed.

Daarnaast vierden we Liz haar 4e verjaardag, startte ze op school wat haar best veel energie kost. Vierden we Noë haar eerste verjaardag.

Ook stond dit jaar in het teken van corona en met mijn werk in de zorg vraagt dit soms extra inzet en energie. En heb ik de mogelijkheid om mij vrij snel te laten vaccineren. Iets waar ik nog een beetje twijfels bij heb maar dat ga ik nog een blog over schrijven.

Al met al is er ook dit jaar genoeg gebeurd en ga ik toch maar mijn best doen om hier eens vaker over te schrijven. 

Liefs van mij