Snap
  • #bezigvooreenregenboogkindje
  • #Mamavansterrenkindjes
  • #IVF-ICSI
  • #Laastekans
  • #Miskrame
  • #Endo

Uitslagen Onderzoeken

Genetische onderzoeken en dna

Hallo allemaal,

Er is een tijdje overheen gegaan met wat posten hier op mijn pagina.

We hebben inmiddels de uitslagen van de onderzoeken binnen, en we kunnen er uit concluderen dat er genetisch niks mis is, alleen in mijn hormoonhuishouding was er wel een aardige domper. Maar dit moet met een pilletje weer een goede waarde kunnen krijgen. We hebben dus nog een afspraak in het ziekenhuis kunnen regelen. Met heel veel moeite. Daarin worden de andere uitslagen nog besproken en de nieuwe bloedwaardes van mij. Dus dat blijft voor nu even spannend.

Verder is er kwa ziekenhuis bezoeken, afspraken etc nog niks veranderd of aangepast. Dus we moeten alles afwachten tot we weer zijn geweest. Daarin bespreken we het plan van aanpak, de vervolgstappen en de tussenstappen met als einddoel een laatste icsi poging. Spannend vind ik het allang niet meer. Dit komt ook wel doordat ik de hoop op wat ik wilde niet meer heb. Waarom ga je dan door denk je misschien.

Nou juist doordat we al zolang bezig zijn, met ups and downs ben ik hier niet alleen in, mijn partner heeft hierin de hoop nog niet opgegeven. Maar ik ben wel zo, ik maak af waar ik aan begonnen ben en de mooiste beloning hoop ik ervoor of tijdens er mee te kunnen winnen. Verder is het hier na een heftige periode weer even rustig. De verjaardagen van mijn partner en mij staan weer aan de deur. En met de feestdagen in het vooruitzicht, proberen we er nog wat van te maken.

Zodra er weer een update is kwa ziekenhuis dan zal ik hier wanneer ik er aan toe kom en ben de rest vertellen. Voor nu dank voor het lezen.

Liefs..