Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Uit elkaar

Hoe slecht kan je je voelen? Er zijn van die situaties waarover je hoort maar niet denkt dat het jou ooit zal overkomen. Zo had ik nooit gedacht dat wij uit elkaar zouden gaan, toch is dit nu mijn realiteit.

Hoe slecht kan je je voelen? Er zijn van die situaties waarover je hoort maar niet denkt dat het jou ooit zal overkomen. Zo had ik nooit gedacht dat wij uit elkaar zouden gaan, toch is dit nu mijn realiteit. Na drie maanden onzekerheid, een partner die niet meer weet of hij verder wil, is nu toch de kogel door de kerk. Ik trok het niet meer om zo door te gaan terwijl hij met een been buiten de deur stond, ik wilde/eiste nu een antwoord. Zijn antwoord was dus: het gevoel is weg en heb niet het vertrouwen dat het nog terugkomt.

En toen stortte mijn wereld voor de tweede keer in. Dit was niet hoe ik mijn leven ooit had ingebeeld. Waarom gebeurt dit? Ben ik dan zo'n slecht mens waar je niet van kan houden? Waarom geef je jouw gezin met twee kids "zomaar" op zonder er alles aan hebt gedaan om er zeker van te zijn dat het écht niet werkt? Hoe kan je nou je leven zonder ons mooie gezin voorstellen?

Het is nu de day after. Na een slapeloze nacht gaan er honderdduizend dingen door mijn hoofd, maar vooral hoe moet het nu verder? Een koophuis, een gezamenlijke rekening, verzekeringen, hoe doen we het met de kinderen, waar ga je wonen blijven we in 1 huis totdat het huis is verkocht? hoe moet ik alles straks alleen doen? Vind ik ooit weer een partner? Alles draait en tolt, hopelijk komt er gauw overzicht in deze grote vragen massa.

Tegelijkertijd besef ik mij dat ik nu voor de kinderen door moet gaan en niet in kan storten. Maar hoe doe je dat als letterlijk de wereld onder je voeten vandaag wordt getrokken?

11 jaar geleden

Heel veel sterkte!

11 jaar geleden

Wat ontzettend rot voor je. En jij bent ongetwijfeld niet zo'n rot mens! Ik verbaas me er altijd over dat mensen denken er altijd iets te moeten voelen. Liefde is namelijk een werkwoord... Veel sterkte!

11 jaar geleden

@flower2000 en @l81 wat ontzettend vervelend dat jullie ook in deze situatie zitten!! Iemand zei tegen mij: wanneer een deur gesloten wordt zullen andere deuren zich openen.

11 jaar geleden

ook flower2000 en L81 veel succes gewenst!