Snap
  • Mama
  • #pregnant

Uhhm zwanger ?

Op je 19e zwanger raken van je partner waar je net bij bent is natuurlijk even schrikken. Lees je mee hoe ons dit overkwam 2 jaar geleden?

Hallo allemaal, 

In mijn vorige blog schreef ik hoe ik twijfelde om mijn verhaal te delen en wat vind ik het heerlijk om alles van me af te schrijven. 

Mijn volgende Blog begint op het moment dat mijn partner en ik er achter kwamen dat we ongepland zwanger werden. 

Mijn partner en ik leerde elkaar kennen op de middelbare school toen we een jaar of 16 waren. Op de middelbare school zijn we vrienden geworden en ook altijd gebleven zelfs nadat we geslaagd waren en elkaar niet meer op wekelijkse basis zagen. Na ongeveer een jaar hebben we aan elkaar toegegeven dat we elkaar toch wel leuk vonden en zijn we op Koningsdag 2016 bij elkaar gekomen. Toen we ongeveer 4 maanden bij elkaar waren kreeg ik last van ochtendmisselijkheid en rare kwaaltjes. Nadat deze na een week nog niet weg gingen zijn we toch maar naar de huisarts geweest. Hier kwam de vraag of er een mogelijkheid was of ik misschien zwanger zou kunnen zijn. Dit vonden wij beide een gekke vraag en lachte we hier ook zeker om want wij gebruikten altijd een condoom bij het vrijen en ik slikte al jaren de pil. Dus zwanger nee dit kon echt niet. De huisarts drong toch aan op een zwangerschapstest en deze deed ik ook zonder problemen. 5 minuten later werden we terug geroepen en nee hoor niet zwanger. Toen ik twee dagen later een bloeding kreeg en deze 5 dagen aanhield wist ik ook zeker dat ik zeker niet zwanger kon zijn. Maar in de tussentijd bleef ik toch last houden van die misselijkheid. Een aantal keer terug gebeld naar de huisarts en elke keer toch maar weer een zwangersschapstest gedaan maar nee deze bleef negatief. Op 11 november 2016 werd de misselijkheid elke ochtend toch erger dus ik ondanks alle eerdere negatieve testen toch maar weer op mijn fiets gestapt en dit keer een test gekocht bij de Action want ja als ze elke keer negatief blijven kunnen we net zo goed goedkopere testen aanschaffen in plaats van die clearblue testen. Terug thuis gekomen over het staafje geplast en maar gaan douche want die test is toch negatief dus geen reden voor paniek...... 

Benieuwd naar het vervolg ? Volg me om er achter te komen wat er daarna gebeurde.