Snap
  • Mama
  • mamaplaats
  • twijfels
  • #onderzoeken
  • metjeneusopdefeitengedrukt

Twijfels , twijfels & nog eens twijfels

Hi Allemaal ,

Vandaag werd ik weer eens met mijn neus op de feiten gedrukt.

Was bij een goeie vriendin van mij en die vertelde mij dat zij vanmiddag naar de huisarts moest omdat , ze had een knobbeltje bij haar borst ontdekt....gelukkig kon ze dezelfde dag terecht omdat , er bij mijn vrienden veel familie ook de wel bekende ziekte kanker hebben of hebben gehad.

Donderdag moet zij naar het ziekenhuis om het verder te laten onderzoeken want , de huisarts kon niet met zekerheid zeggen of het daadwerkelijk dat was.

Maar , het heeft mij heel erg aan het denken gezet.....bij mij in de familie zijn er ook veel familieleden die kanker hebben gehad (helaas er aan overleden) & moet eerlijk bekennen dat ik bij mijzelf te weinig onderzoek doe en de twijfel waar ik dan vooral mee worstel is , volgend jaar wordt 30 en ga ik als eerst opgeroepen worden voor een uitstrijkje ga ik dan ook meteen een onderzoek aanvragen of ik ook het borstkankergen heb ?! En wil ik dat wel weten ?! En wat nou als ik dan wel daadwerkelijk het gen heb , hoe dan verder ?!

Er komt zoveel onrust bij die vragen kijken en het houdt mij de laatste paar maanden heer erg bezig !!

Liefs , Liza

3 jaar geleden

Hi , ja ik denk dat ik dat maar even ga doen inderdaad !

3 jaar geleden

Hé jak, wat naar zeg! Sterkte! En wat betreft je twijfels; ik kan niet zeggen wat je moet doen, maar wellicht helpt het om eens met je huisarts te bespreken en de verschillende opties door te nemen?