Snap
  • Mama
  • mamaplaatscollab
  • Rowenta
  • rowentaflex
  • Flexibelesteelstofzuiger
  • rowentaxforce

Tweeling jarig én ook ik kreeg een leuk cadeau!

Kjelt & Famke waren afgelopen maand jarig! Onze jongste kids, een tweeling, van nu alweer 1 jaar! Zij kregen prachtige cadeau’s, maar voor mij kwam er ook een heel leuk cadeau binnen!

De X-Force Flex 11.60 steelstofzuiger van Rowenta. Ik mag deze uitproberen en wat komt dát goed uit zeg! Afgelopen jaar kwam ik standaard tijd tekort voor huishoudelijke taken met een 1 jarige tweeling en een (bijna) kleuter thuis. Je staat een hele dag 'aan' voor de kids. Helemaal niet erg, maar soms móet er thuis toch ook echt iets gebeuren.

Een kat, een tweeling die tussen de middag een broodje eten met als gevolg dat de helft onder de tafel ligt en een tafel vol kruimels. En dan nog onze kleuter die het huis soms binnenkomt denderen met de laarzen nog aan… Je begrijpt; deze steelstofzuiger komt perfect van pas! De snoerloze steelstofzuiger pak je er veel sneller bij! Omdat ik het nu mooi kan bijhouden, scheelt dat enorm veel tijd. Daarnaast heeft het een aantal handige functies, ik zal hier een paar noemen.

Handig!

Nadat je de plukjes brood onder de tafel vandaan hebt gezogen, kun je de steel laten staan en pak je de kruimelzuiger er gemakkelijk af, zodat je gelijk de kruimels van tafel kunt halen. Van deze ‘stop & go’ functie maak ik heel veel gebruik!

Een paar maanden geleden hebben we een nieuwe bank gekregen, op pootjes. Praktisch gezien misschien niet heel handig, maar het oog wil ook wat! Onder de bank komt natuurlijk veel stof en kattenhaar te liggen, naast ál het speelgoed en snoeppapiertjes wat er inmiddels ook onder ligt ;) Máár… wat superhandig is van deze steelstofzuiger, is dat je de buis flexibel kunt maken met de ‘flex stand’! Je haalt dan al het vuil zo onder de bank vandaan zonder te bukken! Hierdoor heb je echt bizar veel bereik onder je meubels. En als ik dan toch bezig ben, hark ik gelijk al het speelgoed er ook meteen even onder vandaan :)

Snap

Verder heeft de stofzuiger een handige controledisplay met bediening voor de zuigkracht en kun je zien wat de batterijduur nog is. Het heeft zelfs LED-verlichting voorop de zuigmond, zodat je in donkere hoekjes precies kunt zien waar het vuil ligt! Ik hou van gadgets, dit vind ik dus helemaal leuk! Verder worden er verschillende accessoires meegeleverd, zodat je naast de vloer ook andere oppervlakken makkelijk schoon kunt houden. Waaronder een mini turbo brush, speciaal voor dierenharen, wat voor mij ideaal is! 

Snap

Ik hou van gadgets, dit vind ik dus helemaal leuk!

Deze stofzuiger, uitgeroepen tot gekozen product van het jaar 2021, mag je 90 dagen op proef hebben en er is een tot €100,- cashback actie waar je gebruik van kunt maken (in de periode van 12 april '21 t/m 30 mei '21).

Neem een kijkje op www.rowenta.nl voor meer informatie!

Snap
's avatar
3 jaar geleden

Sju..dât ist wurk😂😂

's avatar
3 jaar geleden

Oh dit is handiggg

's avatar
3 jaar geleden

Echt handig😮

's avatar
3 jaar geleden

Echr dit zou ik ook moeten hebben!!!

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Fzijlstra?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.