Snap
  • Mama
  • zwanger
  • Kinderwens
  • donor
  • zaaddonor
  • Tweemamas

Twee mama's en kinderen; mag ik je iets vragen? | Deel 5

Keep up with the Ramdin's

Welkom terug en wat leuk dat je deel 5 van onze reis van kinderwens, naar het zoeken van een donor tot moeder(s) worden komt lezen. Heb jij deze delen nog niet lezen? Waar wacht je op? Lees deze nog even gauw terug, zodat je helemaal op de hoogte bent! 

Voor ik verder ga met het vervolg wil ik iedereen bedanken voor de leuke reacties die ik heb mogen ontvangen. Mochten jullie nav mijn blogs vragen hebben over onze reis, stel deze dan gerust!! Ik zal dan zorgen dat ik alle vragen zal beantwoorden. 

HET VERVOLG

"L" liet ons weten dat hij beschikbaar was tijdens mijn cyclus. Ik zou geen eens weten of het überhaupt mogelijk is om alle emoties die ik op dat moment ervaarden, zo kan ervaren. Wij waren zo blij met dit nieuws, tegelijkertijd zenuwachtig, omdat wij niet precies wisten hoe of wat en aan de andere kant was ik hoe tegenstrijdig dit ook mag klinken er (nog) erg nuchter eronder. Want jaaa, deze keer zou het even oefenen zijn en na onze vakantie zouden wij het 'echt' gaan proberen. 

Oké hoe nu verder? Voor twee vrouwen die samen zwanger willen worden via zelfinseminatie, moet je toch even een klein boodschappenlijstje afvinken:

↬ Aanschaf van verschillende ovulatietesten  ✔↬ Urinepotjes (deze heb ik bij de huisarst opgehaald ✔↬ Spuitjes (deze had ik via de apotheek gekocht, maar deze kan je ook bij een drogisterij aan te schaffen) ✔↬ Pipet (deze had ik mij laten aansmeren door mijn goede vriendin Google) ✔

Oké wij zijn voorbereid! De app die ik gebruikte om mijn cyclus in bij te houden gaf aan dat ik vanaf begin december 2015 de meeste kans zou hebben op een zwangerschap. "L" was -nu ik eraan terugdenk- zo bereidwillig en stond gewoon echt letterlijk standbye voor ons. Op 02 december 2015 deed ik verdeeld over de dag meerdere ovulatietesten. De laatste test had ik rond 18.30 gedaan, 

maar helaas; de kleur die de ovulatietesten aangaven waren van geen tot heeeeeeeeeel licht van kleur. 

Ik wilde graag dé heldere streepjes zien, maar deze waren er echt niet. Ik begon te twijfelen en de verhalen die ik eerder via mijn vriendin Google had gelezen spookte door mijn hoofd. Hoe kon dit nou, waarom had ik geen streepjes? Ik had gedacht dat ik die dag wel een duidelijke streep zou hebben. "L" stelde mij gerust en zei: "Alleen door de spanning van het er zo mee bezig zijn kan je ovulatie ook best wat later komen dan verwacht. Je had het over tussen 1 en 5 december en vandaag is het natuurlijk pas de 2e".  

Mensen ik heb echt geduld, maar als ik ergens op moet wachten dan is mijn geduld echt heel ver te vinden hihi! 

Wij Whats Appte dezelfde avond nog wat over en weer met "L" en hadden afgesproken om op 03 december 2015 wat de ovulatietesten ook zouden aangeven het gewoon te proberen en dan over twee daagjes op 05 december 2015 weer. Nu het dichterbij kwam dat "L" naar ons huis toe zou komen (en wij samen het donorcontract zouden ondertekenen) hadden Ro en ik zoiets van: "Hoe kunnen wij zeker weten dat hij echt zo heet hoe hij zegt dat hij heet". Voor onze toekomstige kinderen wilde wij dit proces wel zo goed mogelijk doen en met enig lood in mijn schoenen stuurde ik "L" een Whats App berichtje waarin ik vroeg of hij er bezwaar op had om zijn ID bewijs met ons te delen. Gelukkig reageerde hij vrij vlot en liet hij weten dat hij deze morgen mee zou nemen. Fijn!!! Opgelucht!!

03 december 2015; de ovulatietesten die ik op die dag had gedaan bleven negatief, maar zoals afgesproken zou "L" wel langskomen in de avond. In verband met zijn zaalvoetbal was hij pas wat later op de avond bij ons thuis. Wat was het toch spannend en leuk tegelijk om hem bij ons thuis te ontvangen en om hem weer te zien! Wij hadden een beetje over koetjes en kalfjes gesproken, daarna met elkaar het donorcontract doorgenomen, zijn ID bewijs gecontroleerd met de gegevens die op het contract stonden en toen hadden wij alle drie onze handtekeningen gezet. Jaa het was nu officieel and it was about to go down!! "L" ging aan de 'slag' in onze logeerkamer en wij bleven beneden op hem wachten. 

Voor degene die zich nu afvragen: 

☆ ( • •)☆

╔uu═════════════════════╗☆

❝ Jaaa wat houd zelfinseminatie in?❞

╚═══════════════════════╝

Dit is eigenlijk hetzelfde als kunstmatige inseminatie alleen dan zonder tussenkomen van het ziekenhuis. Wij vonden zelfinseminatie intiemer en wilde samen met zijn tweeën zwanger raken; thuis. 

"L" kwam naar beneden, wij hadden hem bedankt en hij ging naar huis toe. Wij hadden hierna de zelfinseminatie gedaan, ik bleef ongeveer nog zo'n 20 minuutjes met mijn benen omhoog liggen op het bed met een kussen onder mijn kont. Hierna ben ik gaan douchen en zij wij vervolgens gaan slapen. De volgende dag hadden wij "L" om zijn rekeningnummer gevraagd, dit omdat wij het toch wel zo netjes vonden om in ieder geval zijn reiskosten te vergoeden. Dit hoefde van hem echt niet, maar wij bleven hierop aandringen. Het voelde als het juiste om te doen, hij deed zoveel moeite voor ons en Almere ligt voor hem nou niet echt bepaald om de hoek. Dit is overigens ook het enige wat wij ooit voor "L" hadden (hebben) gedaan. 

Zowel op 04 december als op 05 december 2015 bleven de verschillende ovulatietesten negatief, maar zoals wij hadden afgesproken, kwam "L" op 05 december 2015 weer thuis bij ons langs. 

Nu was het wachten.... In de avond van 07 december 2015 kregen wij van "L" nog het volgende Whats app berichtje:

"Nog een hele fijne vakantie. Wie weet gaan jullie wel met zijn tweeën weg en komen jullie met zijn drieën weer terug. Zou dan wel een hele bijzondere vakantie zijn :) "

Dit was deel 5 van onze reis, bedankt voor het lezen van dit deel and stay tuned voor het volgende deel. Show some love and love. Vergeet niet op het ❥ te klikken. Neeee je hoeft hiervoor niet lid te zijn van Mamaplaats en ben je wel lid? Volg mij dan om niets te missen!  Mocht je het leuk vinden om mij ook via IG te volgen? Leuk!! Direct link kun je hieronder en in mijn bio vinden. 

https://www.instagram.com/sor.__aya/