Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Trouwen tijdens de zwangerschap

Tijdens het eerste trimester van mijn zwangerschap hebben mijn vriend ik ons verloofd. Nu de bruiloft nog regelen.

Trouwen tijdens de zwangerschap, is dat niet wat cliché? In ons geval wilden wij eigenlijk wachten met trouwen tot wij dit financieel ook groots konden aanpakken, echter wilden wij wel getrouwd zijn voordat er een kleintje rond loopt. Dit onder andere vanwege mijn opvoeding binnen de Jehovah's Getuigen, maar ook omdat wij het beiden belangrijk vinden een écht gezin te vormen.

Wij trouwen in juli en bevallen medio september. Er komt zo mogelijk meer kijken bij trouwen dan het voorbereiden op het krijgen van een kind. Tenminste, dit is hoe ik het ervaar.

Uitnodigingen, trouwzaal reserveren, ringen, jurken, pakken.. Elke dag bedenk ik wel iets waar ik nog niet aan gedacht had. Wat een werk! Op naar de dag zelf!