Snap
  • wensmama
  • Tweede kindje
  • menstruatie
  • PCOS

Toch niet zwanger

Menstruatie symtomen?

Het is helaas wat ik al dacht maar niet waar ik op hoopte. Het was zo mooi geweest hè. Een juni kindje. Ik hoopte er zo op. Maar helaas. 


Ik heb dus wel een zwangerschapstest gedaan. Hoe meer ik mijn verhaal typte op donderdag hoe meer ik de drang kreeg om een test te doen. Het had zo leuk kunnen zijn.  Maar helaas. 


Mijn hoofd sloeg lichtelijk op hol voordat ik de test deed. Oh een juni kindje. Een zomerkind. Heerlijk. Oh wat leuk, maar 5 jaar en een paar maanden tussen Vienna en de mogelijke baby. En toen sloeg het in als een bom. Alsof ik het aanvoelde komen. Het staafje in de plas en toen wist ik het al. Ik ben niet zwanger. Ik was ook niet geshockeerd zoals ik wel vaker ben. Maar het was meer een reactie alsof ik de uitkomst al wist. 

Hup weer een foto voor bij de collectie negatieve zwangerschapstesten. Huilen doe wekelijks bij het idee van niet zwanger worden. Die dag was ook niet heel anders. 

Mijn krampen nemen daarentegen alleen maar meer toe. Mijn hoop voor een baby slaat nu dan ook wel weer om in hoop op weer een menstruatie. Zou dan toch wel leuk zijn als ik tenminste een menstruatie kan krijgen. Een mogelijke eisprong. Wie weet. Voor nu is mijn cyclus nog één grote puinhoop. Of er nu weer zes weken tussen zal zitten weet ik niet. Het kunnen ook zes maanden worden. 


We wachten maar weer af…

Mamaplaats's avatar
1 jaar geleden

Wat jammer.. You got this!💗

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Amy Kruit?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.