Snap
  • Mama
  • post

Toch maar eens beginnen...

ik ben sinds een jaar mama van een zoontje en we wonen in Gouda. Ik werk drie dagen als gezinsbegeleider in Amsterdam en heb het daar ontzettend naar mijn zin, maar vindt het ook heerlijk om de andere twee dagen helemaal te hebben voor de kleine.

hallo allemaal

Ik ga er toch maar eens aan beginnen na al een tijdje mee gelezen te hebben ga ook ik het maar eens proberen. ik ben sinds een jaar mama van een zoontje en we wonen in Gouda. Ik werk drie dagen als gezinsbegeleider in Amsterdam en heb het daar ontzettend naar mijn zin, maar vindt het ook heerlijk om de andere twee dagen helemaal te hebben voor de kleine.

Ik ben nu ruim een jaar geleden bevallen met een spoedkeizersnee, na 30 uren weeën, van een zoontje, die nu inmiddels alweer 1 jaar is. Wat gaat de tijd snel maar het is ook wel heel erg genieten, al was de start dat absoluut niet.

Van een klein hulpeloos mannetje wat volledig verzorgt moet worden is het hij nu alweer uitgegroeid tot een dreumes met een behoorlijke eigen wil en die het liefst alles zelf wil doen. Alleen het lopen vind hij allemaal nog wel erg spannend maar hij steekt wel af en toe over dus de start is gemaakt. Maar het is ontzettend leuk om al die stappen mee te maken al wil ik hem af en toe ook best wel even achter het behang plakken ;).

ik hoop hier af en toe te vertellen wat er in ons leventje gebeurt...

10 jaar geleden

dank jullie wel!!

10 jaar geleden

Welkom!!

10 jaar geleden

welkom op mp en veel plezier met bloggen!

10 jaar geleden

Welkom! Ik ben benieuwd naar je blogs