Snap
  • Mama

Tips voor een leuke serie gezocht

Breaking bad en game of Thrones afgekeken en nu..? Opzoek naar een nieuwe verslaving.

Mijn series zijn op! Help! Welke moet ik echt zien? Breaking Bad en Game of Thrones zojuist afgerond.. Ik hoorde van een vriendin dat Suits heel gaaf is dus die staat al te downloaden.. 

Maar wat mij betreft even een 'rustige' serie, Breaking bad was namelijk zo spannend dat ik niet meet kon stoppen met kijken! Steeds nog eentje.. Uiteindelijk wel eens 5 afleveringen achter elkaar bekeken! 

Duss.. Wie heeft de gouden tip voor een nieuwe verslaving? 

9 jaar geleden

Hier ook momenteel bezig met Suits via Netflix. Netflix heeft heel veel series, we kunnen dus weer vooruit voorlopig. En dat voor 8,99 per maand en de eerste maand gratis proberen :)

9 jaar geleden

Switched at birth!

9 jaar geleden

Lost. Zijn 6 seizoenen tot aan het einde dus kun je even voorruit ;) ik vond vooral de eerste seizoenen erg top (al heb ik de eerste aflevering ff doorgebeten omdat ik wat bevooroordeeld was) uiteindelijk verslaafd haha

9 jaar geleden

Suits valt erg tegen. Dan kun je beter kijken naar Revolution, van deze serie zijn een tijdje geleden een aantal afleveringen op tv geweest, maar inmiddels alweer gestopt. Downloaden dus.