Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Time goes by........babboe-spanning!

De spanning stijgt.... wat moeten we in de gaten houden? Mail? Mamaplaats? Telefoon? Facebook?

Gezonde spanning... Ja laat ik het zo maar noemen.

Ik ben één van de uitverkorenen: geselecteerd  voor de voorselectie van de babboefiets! Net als velen met mij had ik me al rijk gerekend,  maar na al die berichtjes op mamaplaats ben ik wel weer even van mijn roze wolk afgedonderd! We zijn met een heel aantal en allemaal hebben we de beste redenen waarom WIJ die fiets wel graag zouden willen testen. Realistisch als ik ben acht ik de kans vrij klein, maar ergens in mijn achterhoofd gloort toch een klein beetje hoop! Wat is een mens zonder hoop, toch?!  Begin deze week worden we uit onze droom geholpen..... of niet natuurlijk! 

Maandag..... ik zeg: begin van de week! Kom maar op, verlos ons van die spanning!! 

We zijn er klaar voor om verder de wijde wereld in te trekken (in elk geval verder dan we nu met de driewieler komen!)

Mede-voorgeselecteerden : succes!!

Spannend he? Ook hier wordt vol spanning gewacht. En wachten duurt zo lang!!

9 jaar geleden

Ik ben ook heel erg benieuwd net als jullie.......en ook ik dacht het zullen er misschien een stuk of 10 zijn die geselecteerd zijn, maar zie idd heel veel reacties, dus ook ik val met je mee van die wolk. En aangezien ik meer voor het ongeluk dan voor het geluk geboren ben zal hij wel aan mijn neus voorbij gaan......In ieder geval we weten wel dat ons hart het nog doet van al die spanning die we tot nu toe al hebben mogen opbouwen hahahaha.

9 jaar geleden

grappig. je schrijft precies wat ik ook denk. zoveel kanshebbers en toch de hoop om hem te testen blijft aan de bovenhand. ben benieuwd wie uiteindelijk de gelukkige is. voor nu check ik ook ieder uur mijn mail..hahahha

9 jaar geleden

Ik ben ook heel benieuwd!