Snap
  • Mama
  • ouders
  • relatie
  • Disney
  • liefde

Tijd maken voor elkaar

Het blijft een werkpunt voor ons. Soms ben ik enorm jaloers als ik andere koppels een wekelijkse datenight zie inlassen. Grootouders die de kinderen met open armen opvangen, vrienden die komen babysitten,...het lijkt ons zelden tot nooit te lukken. 

Ik heb al eens eerder aangehaald dat mijn vriend vaak -altijd- werkt. Hij is de deur uit voor onze ogen opengaan en komt weer thuis wanneer de mijne bijna weer dichtvallen, en die van Charlie - met wat geluk en overtuigingskracht- al enkele uren fijn gesloten zijn. 

Wanneer hij wel een dagje thuis is maken we er uiteraard het beste van. Uitstapjes, echt tijd voor het gezin. Maar zelden voor ons. 

Vaak vergeten we dat er een ons was voor er Charlie was. Dat dat nog steeds de fundering van ons gezin is. We genieten van onze dochter maar te weinig van elkaar, het feit dat we beide gek zijn van ons meisje lijkt onze enige gemeenschappelijke factor te zijn. 

Onze dochter kampt met een aantal medische problemen waardoor opvang voorzien moeilijk verloopt. Vaak voel ik mezelf te onzeker om Charlie voor langere periode bij iemand anders te laten. Als we dan iemand vinden die tijd heeft, die we vertrouwen, merk ik dat ik vaak meer met mijn hoofd bij haar zit dan bij mijn vriend. 

Maar nu, eind deze maand, heeft mamaplaats er voor gezorgd dat wij de ultieme date gaan beleven. Grootouders werden opgetrommeld, medicijnen verdubbeld in de kast, noodnummers geplastificeerd, ehbo-cursussen gevolgd. 

Wij gaan naar Disneyland Parijs! 

Een flinke afstand van Charlie vandaan, drie dagen lang. Het angstzweet breekt me uit. Maar we hebben dit nodig. Nee, we WILLEN dit. Ik moet niet bang zijn om toe te geven dat ik eens iets voor mezelf wil. Ik wil enorm graag tijd doorbrengen met de man waar ik naast leef, waar ik eigenlijk mee zou moeten samen leven. Mijn partner. Mijn beste vriend. 

Als het er op aankomt zijn we beide gewoon grote kinderen. Genieten wij van speeltuinen, pretparken en sprookjes, waarom zouden we dit niet doen? 

Snap
Snap

Ergens in ons, niet zo erg ver verstopt, zit een kind dat er graag uit wilt. Zonder kind op sleeptouw. Even ons zelf zijn. Maakt dit ons slechte ouders ?

Allesbehalve. 

Werken aan ons, voor haar, daar kan alleen magie van komen. 

4 jaar geleden

Omdat mijne ook altijd aan het werk is en wij zelfs samen met ons kind niets doen (als we één dag per twee weken samen zijn) heb ik besloten om te vertrekken. Na 4 jaar is de maat vol. Hij is overspannen van zijn werk en ik heb bijna een burnout van hem. Toedels! Maare, die 3 dagen Parijs? Top! Ik hoop dat jullie 'ons' weer kan groeien. Have fun!

4 jaar geleden

herkenbaar als je een kindje hebt die medische zorgen hebt. Wij ook, en mijn gevoel kan ik haar met gerust bij papa achterlaten en eventjes alleen in het ziekenhuis maar echt oppas nee. Wij kennen haar het beste en ze is niet normaal voor eten en drinken van haar leeftijd. Wij moeten ook meer tijd nemen voor ons 2 maar hoe..

4 jaar geleden

Veel plezier. Wij zijn ook samen naar Disneyland geweest toen onze zoon drie maanden was, dat was wel zwaar zonder hem, maar wel even leuk. En date Night hebben we ook te weinig haha.

4 jaar geleden

Oh! zo gaaf dat jullie gaan! Lekker genieten samen! Dat is soms ook nodig om een goede papa en mama te zijn!