Snap
  • Mama

Thuis na de paaz #6

Ook zaterdag lijk ik te verliezen van mijn postnatale depressie. Ik kan niet wachten tot de up.

vrijdag avond komt mijn broer langs. We kletsen gezellig bij, spelen een spelletje kijken wat tv. Bart moet zaalvoetballen, 2 wedstrijden na elkaar. Het zijn de kampioenswedstrijden. "Ga je vrijdag avond mee kijken naar voetbal of blijf je liever thuis?" Vraagt Bart eerder deze week. "Uhhhhmmm" zeg ik terwijl ik er overna denk, maar dan valt Bart al in "we moeten dan wel met 2 auto's gaan voor b want het is tot laat" hm bedenkelijk kijk ik hem aan "ik denk dat ik liever thuis blijf" "Geen probleem schatje" antwoord hij zonder twijfel. "Maar je houdt me wel op de hoogte toch?" Vraag ik met een glimlach.

9 uur appt Bart dat hij zijn laatste wedstrijd heeft "succes!" App ik terug. Tegen kwart voor 10 zegt mijn broer, "Sandra vind je het goed als ik zo ga?" Hij kijkt er heel schuldig bij "ja natuurlijk! Je bent er al vanaf 5 uur!" Lach ik erachteraan. "Maar weet je dat zeker? Dan ben je even alleen" voor mijn opname moest ik 24 uur bewaakt worden en ik denk dat hij dat het liefst nog heeft, zo lief! "Nee joh ga lekker, Bart komt over ong half uurtje thuis" we nemen afscheid en hij vertrekt.

Niet veel later krijg ik een app van Bart -we zijn kampioen, vind je het goed als ik nog een biertje drinken?- -gefeliciteerd, ja natuurlijk tot straks!- ik duik mijn bed in want stiekem voel ik me nog steeds slecht. Uiteindelijk zet ik de tv uit en komt Bart tegelijk binnen! Al snel gaan we slapen, we zijn beide gesloopt, ik mentaal, hij fysiek.

Zaterdag word ik weer slecht wakker, maar ik heb het ondertussen door 4 dagen up, 2 dagen down 1 met een halve dag. Dus zodra Bart heeft uitgeslapen heeft en naar beneden komt overhandig ik hem B, en ga ik slapen. Als ik opnieuw wakker word voel ik me al een stuk beter. Ik loop naar beneden (EN HIER KOMT HET) "Zullen we naar de kinderboerderij gaan?" Vraag ik aan Bart.  "Goed idee" en zo gaan we opweg naar de kinderboerderij. Ik ben geen super dierenvriend. Dus Bart ging met B het konijnenhok in om er een te aaien. Met veel moeite komt Bart bij een konijn, B zet het op het krijsen zodra hij de vacht voelt. Echt heel grappig. Bij thuiskomst heb ik echt geen zin om te koken, dus ik besluit dat we bestellen. Ik heb ook geen eetlust dus ik bestel wat kleine dingen.

Zondag ochtend ben ik met B weer de eerste die beneden zijn. Een vriend van Bart komt langs, dus al snel staat Bart ook beneden. Ik ga lekker in bad, terwijl hun beneden bij praten. Als die vriend vertrokken vraag ik aan Bart "Zullen we naar de stad gaan om een pak te kopen  voor je? We hebben binnenkort een bruiloft. "Pffff het moet echt he?" Antwoord Bart.  "Ja het moet echt!" Dus later zit de hele familie in de auto. Binnen 2 uur hebben we een onwijs mooi pak bij elkaar gestyled. 

Ook ik moet nog een outfit. Maar ik weet totaal nog niet wat ik wil. (Lees; ik draag nooit jurkjes, of hakken) dus zodra B begint te zeuren zeg ik "Zullen we maar richting huis gaan? Ik doe mijn jurk van de week wel" (iemand nog andere -ik steel de show zonder jurk of met jurk idee?) We lopen op weg naar de parkeergarage langs een ijscoman "Zullen we een ijsje nemen?" Vraag ik "ik hou er niet zo van maar pak wel een aantal hapjes van jou" zegt Bart.  "Mag ik 5 bollen in een bakje?" En begin smaken op te noemen. "5 bollen? Sandra? Heb je honger?" Lacht Bart.  Ja als jij en B allemaal hapjes willen blijft er niks van over.

Uiteindelijk eet ik hem alleen op. "Sandra je hebt verder vandaag nog niks gegeten. En het is al half 3! Lust je nog wat?" Vraagt Bart.  "Jaaaa ik zou nog wel een Mac flurry lusten!" Antwoord ik. "Je bent toch niet zwanger he?" Lacht Bart.  " Nee gek, voorlopig niet! Doe maar een Mac flurry milka" want ondertussen staan we al bij de macdrive. Zo after all, vandaag weer up! En onwijs veel zin in komende week! 2-2!

7 jaar geleden

al iets leuks?

7 jaar geleden

Heey Denise! Wauw ik voel me gewoon vereerd dat je alles hebt terug gelezen! Het zijn er nogal wat geworden! Bedankt voor je lieve reactie! Ik vind het echt leuk om te lezen. Bied de excuses van me aan, aan je man! Haha Veel liefs.

7 jaar geleden

Hoi Sandra, Ik ben onlangs lid geworden van Mamaplaats en stuitte gisteren op jouw blog(s). Nu ben ik heel nieuwsgierig van aard dus ik heb de afgelopen 2 dagen ,tot ergernis van mijn man, AL jouw blogs gelezen. Van nummertje 1, tot en met deze dus. Uiteraard met de bijbehorende tranen in mijn ogen. En oh my god meid, wat vind het ontzettend rot voor je dat dit je allemaal is overkomen. Vanuit de grond van mijn hart hoop ik voor je dat je je snel weer goed voelt. Dat thuis weer écht als thuis voelt en dat je weer de energie kan vinden om alles te doen wat je fijn en leuk vind. Heel veel liefs, Denise

7 jaar geleden

Nee een jurk moet ook niet! In een broek kan natuurlijk ook!