Snap
  • Mama

The sun is shining, bedankt!

Vandaag maakte ik een heerlijk wandelingetje buiten. Het was mooi weer. Het is lente!

Als het lente is merk je dat meteen. Het weer wordt mooier. Warmer en meer zon. De mensen zijn vriendelijker en zeggen gedag als je langs komt. Ikzelf heb dan ook altijd direct meer zin om dingen te doen en ben ook een stuk vrolijker.

Maar vandaag was ik bezig met mijn wandeling en ik besefte me dat ik gewoon alweer in staat was om een uur te wandelen, waarvan ruim een half uur in snel tempo, zo'n 2 maand na de bevalling. Wat fijn, wie had dat ooit gedacht. Nou ik niet als ik terug denk aan mijn bevalling en het herstel. Ik heb echt weer zin om wat hobby's op te pakken die al jaren zijn blijven liggen.

Nu die 25 kg er nog af die ik over heb gehouden van 4 zwangerschappen en dan is het weer helemaal compleet. Ik voelde me gelukkig. Tijdens zo'n wandeling heb je de tijd om na te denken over allerlei dingen. Ik besef hoe dankbaar ik ben met mijn 4 kids, dat ik zo'n lieve man heb en dat mijn herstel zo voorspoedig gaat. Ik kan me al bijna niet meer herinneren hoe slecht het, zeg maar, 2 maand geleden ging.We zijn er weer! Ik ben dankbaar voor alles wat ik heb, wat ik heb bereikt, hoe ver ik al ben gekomen. Ik ben dankbaar voor mijn familie en vrienden die me steunen en die me ook echt begrijpen.

8 jaar geleden

Lekker genieten van het mooie lenteweer inderdaad. Ik vind fietsen naar mijn werk opeens heerlijk. Een half uur onderweg, maar met dit weer is dat een uitje!

8 jaar geleden

Geniet van het zonnetje!! En zolang je blijft bewegen komt het met je kilo's vast goed :) veel plezier! Morge gaan de kids en ik ook lekker wandelen! Mmmm

8 jaar geleden

Wat een mooie lente dag al niet met zich met kan brengen! Keep up the good vibes! :D