Snap
  • Mama

The Song Has Been Chosen

Het komt steeds dichter bij.. Ik wil afhaken maar ik doe het niet!! IK WIL DIT!

Jonges, jonges.. Ooh, ik bedoel, Mama's, mama's.

Even een kleine week update voor dat ik jullie leuk (eng) nieuws vertel. Naja, aan de titel zie je al wat voor een nieuws dat is ofcourse, maar goed. DRUKKE WEEK! Full time gewerkt, veel extra verdient dus vanavond hebben vriendlief en ik Sushi gegeten, Mmmmm!! Nu staat mijn "weekend" voor de deur en die ga ik spenderen met de Kids, hopelijk word het lekker speeltuin weer!! En ik ga het huishouden maar even updaten.. Megaaaaa irritaaaaaand om wakker te worden en te weten dat je eerst je koffie kopje nog moet afwassen voor dat je een bakkie kan zetten.. Of dat je eerst de flessen van kids nog in elkaar moet zetten (leuk he, Difrax) voordat je hun fles kan maken. Vervolgens ben je gedouched, loop je de woonkamer binnen in vervolgens de kruimel woestijn te betreden, Waaaaaaahhh!! Kattebak stinkt! Vissenkom moet worden gedaan. Wie heeft er voor mij een schoonmaak pak?! :)

Einde erom heen draaien. Ik heb HET liedje gekozen wat ik ga "coveren" met mijn Broer. Hij maakt de muziek na en ik zing hem in. Het liedje wat ik heb gekozen is Hurt - Christina Aguilera. Ik koos het echt totaal random, het was er opeens! Alsof het liedje mij koos, haha! De tekst vind ik ook echt prachtig, echt heel diep. Zoals ik de tekst interperteer is als een dochter die over haar vader zingt, die er dan niet meer is. Dat ze nu wou dat ze hem wat meer geapricieerd had en dat ze zich schuldig voelt omdat ze hem de dingen verweten heeft die hij niet kon doen (voor haar). Dit slaat niet op mijn leven ofzo, voor de duidelijkheid hoor. Pfieww! Mijn Papa is alive and kicking en ik hou ziels veel van hem. Maar we hebben niet altijd goed contact. Nu ik " oud en wijs" genoeg ben, weet ik dat het toch goed zit als we elkaar 3 maanden niet zien of spreken. We hebben beide drukke (gezins)levens. Alleen vroeger verweet ik hem dat. Heel erg! Mijn Broertje ook. We hebben er enorm veel last van gehad, dat het erop leek dat onze vader er niet voor ons was. De bom barste toen ik een jaar of 18 was en we hebben toen 2 jaar lang stilzwijgende "ruzie" gehad.. Als mijn vader tijdens die ruzie opeens wel plots was overleden, had dit liedje wel op mij geslagen.. Gelukkig zijn we die dans ontsprongen en ben ik dankbaar voor het contact dat we nu wel hebben in plaats van boos om het contact dat we niet hebben. 

Elke keer als ik de laatste paar regels van dit liedje zing word ik echt helemaal geëmotioneerd, ik weet niet waarom. Mischien juist omdat ik dan denk aan mijn Papa en hoe anders het ook had kunnen lopen..

Het word een grote challange voor mezelf, maar de tip "denk dicht bij jezelf", daar hou ik me aanvast! Ik neem dit liedje op, VOOR MEZELF. En als ik het dan mooi genoeg vind deel ik hem met jullie en op Facebook :) We will see!

Nu is het wachte op mijn Broer die het muziek stuk in elkaar moet schroeven en dan plannen we een opneem dag.. OMG!!! Zenuwachtiggg!! Ik ga de komende tijd veel oevenen, in mijn uppie :) 

Stay tuned!

8 jaar geleden

Heel mooi nummer.. Ik ben benieuwd!!!

8 jaar geleden

Heel mooi nummer! Ik ben benieuwd hoe het gaat maar het belangrijkste is dat je er plezier in hebt! Zo'n leuk project om met je broer te kunnen doen ook

8 jaar geleden

Ik hoop het ook hoor! Maar we zullen zien, hihi!! Knuff!

8 jaar geleden

Thankss!! :D