Snap

Thanks mamaplaats voor de ALECTO beeldbabyfoon!

Na 3 ongeduldige weken heb ik hem binnen! De Alecto beeldbabyfoon!

Hoi mama's!

Na 3 ongeduldige weken heb ik hem binnen! De Alecto beeldbabyfoon! Geen installatie o.d. nodig. plug in and go!

Hij werkt uitstekend, en is een mooi compact design, het beeldscherm is niet te klein, er zitten allerlei foefjes op waar papa ook blij van wordt.

beeldbabyfoon

Hij staat continue op de eco modus, dat houd in waneer hij geluid of beweging registreert het beeldscherm aan ''floept''. dus als je savonds op je dooie akkertje televisie kijkt en je de babyfoon ernaast zet, niet continue hoeft op te letten.

Als ouder van een prematuur baby blijf je toch vaak onzeker of alles goed gaat, en is geluid niet altijd voldoende, dit scheelt mij op een avond vaak wel 15x traplopen....

Mijn tweede zoon vind het fantastisch dat hij kan praten tegen zijn kleine broertje, en ook papa maakt er graag grapjes mee.. (MIDDEN IN DE NACHT!)

Ook als je hoort dat de kleine begint wakker te worden zet je een liedje op en speelt hi die automatisch af op de camera, kind kan de was doen!

Savonds had ik altijd het euvel dat ik de hond niet kon uitlaten. Nou durf ik snel s'avonds nog even de hond uit te laten, en neem ik de babyfoon mee. Hij heeft wel bereik tot 300 meter! Dus zelfs de hond heeft er profijt van!

Alom, een weltevreden familie gerust gesteld en gelukkig gemaakt!

Nogmaals hartelijk dank MAMAPLAATS!

En in het bijzonder, Marielle Ketelaar, voor haar uitstekende service.