Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Te spannend gewoon, wie gaat hem winnen

Slik, er zijn wel heel veel mamma's geselecteerd voor de prachtige elektrische baboe curve bakfiets. Volgende week weten we de uitslag.

oke hier komt gelijk blog nummer 2.

ik dacht laat ik eens kijken naar hoe mijn blog op mamaplaats staat en wat zag ik er zijn heeeeeeeel veeel mammas geselcteerd voor de prachtige electrische  babboe curve bakfiets. en wij ook!

we waren heerlijk aan het wandelen naar de pizzaria. ik had mijn zoon beloofd wanneer er weer aan actie was dat we onszelf eens lekker zouden gaan verwennen. normaal is een pizza van dominos te duur, voor 14 euro haal ik voor een halve week avondeten. maar nu waren ze maar 3 euro per stuk. en het is ook wel leuk om hem eens te verwennen. onderweg terug naar huis keek ik even snel op mijn telefoon en zag ik HET mailtje.mijn zoon en ik waren helemaal overdonderd toen ik het mailtje kreeg dat we geselecteerd zijn voor de electrische babboe curve bakfiets. de hartkloppingen en trillende handen waren zo heftig dat ik het mailtje dicht deed en pas thuis rustig genoeg was om antwoord te geven op de 6 vragen. 

pizza op, vragen ingevuld en zoon naar bed. en voor het slapen gaan zei mijn zoon; mamma je verdient de fiets omdat jij de allerliefste mamma en pappa voor ons bent.
niet door hebbend dat hij mij toen een nog mooier cadeau gaf. het gevoel dat ik het goed doe in mijn eentje en dat ondanks we nu niet veel te besteden hebben hij een tevreden kind is!

liefs petra