Snap
  • Mama
  • ad
  • kekmama
  • mombracing
  • Getyourgiftxfamilyblend
  • getyourgift

Taking care of me, is taking care of them

“Taking care of me, is taking care of them” Deze mooie quote kwam ik laatst tegen en was het hier helemaal mee eens. Vanaf toen ben ik echt beter voor mezelf gaan zorgen en misschien klinkt het egoïstisch maar heb mezelf op nummer 1 gezet. Daardoor kan ik je nu wel zeggen, ik ben gelukkig en zit écht lekker in m’n vel!

Als moeder wil je graag alles doen voor je kinderen, maar wanneer je altijd maar blijft rennen, vliegen en zorgen voor, blijft er geen energie meer over voor jezelf. Dus hierbij mijn tip, zet het mommy me-time momentje bovenaan je lijstje! Deze Get Your Gift Box in samenwerking met Kek Mama is een perfect cadeautje voor jezelf, zodat je jezelf echt even in de watten kunt leggen!

De box zit vol met beauty en lifestyle producten met een waarde van meer dan €300,-!!

Kleine impressie van wat er in zit (om je net zo enthousiast als mij te maken): 

Babor Ampoule Concentrates voor een goed gehydrateerde huid. De onmisbare Bio-Oil Huidverzorgingsolie, om je huid op een natuurlijke manier te verzorgen en gaat huidveroudering tegen - altijd welkom. Een lekkere After Sun cooling gel van Bondi Sands om je huid na een lekker dagje zon verlichting te geven.

Ook zit er een mega grote fles Collistar Revitalizing Elasticizing Oil-Cream in. De textuur is zo fijn en is geschikt voor alle huidtypen. Verder ben ik fan van de Oolaboo Super Foodies Body Wash Bar (heerlijke geur en 100% natuurlijk). Voor in je tas een TapParfum handig en hervulbaar. Zo hoef ik mijn grote glazen parfumfles niet meer, met alle risico’s van doen, in mijn tas te gooien ;).

Waar ik goed op ga? De QMS Epigen Pollution Detox cleansing gel, na een lange dag deze ultieme reinigingsgel geeft je een super zachte huid.

Helemaal gereinigd sluit ik mijn dag of af met een boek: Vrolijkheid, door Ingrid Fetell Lee en een kop thee in de prachtige mok van Iittala Oiva Toikka of samen met Rory een spelletje: Kletspot; Potje vuur het (voor)spel ;)

Er zit veel te veel in de box om allemaal op 1 me-time avondje te gebruiken (nagellak van OPI, Kneipp douchefoam, Garnier serum voor de ultieme glow, gezichtsspray van Weleda, MILU 2-piece gezichtsmasker en een prachtige armaband van CO88 Collection).

Dus: plan er regelmatig een in en de box van Get Your Gift helpt je hierbij! Deze box kost nu maar €49,95 en met mijn code: KELLY10, krijg je daar nog eens 10% korting bovenop!! Hoe fijn klinkt dat! 

2 jaar geleden

Kruidengeneesmiddelen die miskramen helpen stoppen en u ook helpen zwanger te worden. Dr sacre kruidengeneeskunde is de beste die ik ken, het medicijn heeft me geholpen zwanger te worden en ook te helpen bij het stoppen van miskramen die altijd gebeuren als ik zwanger word, neem contact op met dr sacre op bel of whatsapp (+2349076034359) e-mailadres:sacretempleofpower@gmail.com @ Hij is de beste kruidkundige die ik ken, daar kan ik van getuigen mevrouw .K.Mary

2 jaar geleden

Dit was mijn laatst ook verteld en besefte toen dat dit zo waar was! De komende tijd ga ik mijzelf ook meer op nummer 1 zetten ❤️

2 jaar geleden

Zo waar!❤️

2 jaar geleden

Goed zo mummyy ✨💛 zo belangrijk!