Snap
  • Mama
  • Gezond

Switch your lifestyle #2

Bijna zomer... Nog 5 weken tot de grote vakantie. Zon zee BIKINI, zo nog niet Klaar ervoor.

Zo ongeveer een weekje bezig. Ben ongeveer 3 kilo kwijt. Dat heeft ook iets te maken met de tijd van de maand..... dus eigenlijk 1 kilo extra kwijt. Het afblijven van snoep lukt redelijk goed. Alleen vind ik het erg moeilijk om goed te drinken. Water uit de kraan staat me een beetje tegen en water met prik schijnt honger op te wekken en een opgeblazen gevoel te geven. We gaan op zoek deze week naar een nieuwe dorstlesser....

Verder heb ik deze week heerlijke salades gegeten en als je ziet hoe weinig calorieën hierin zitten mag je best veeeel eten. 

Ik merk dat ik aan het einde van de dag nog wat calorieën overhoud. Nu op zoek naar nog kleine tussendoortjes.Het bewegen lukt aardig goed. Ben niet bezig met gericht sporten maar zorg wel voor een extra blokje om, even met de fiets in plaats van auto. Dit zorgt dat er weer calorieën verbrand worden. 

Nou ik ben gemotiveerd en hoop het nog even vol te houden. Nog minimaal 5 kilo te gaan. Extra motivatie; de nieuwe bikini's van hunkemoller  ????????

Doel: nieuwe dorstlesser

7 jaar geleden

Ik ga ook voor het water met fruit. En ja ik ben ook een zeurpiet met water uit de kraan. Vind er vaak een bijsmaak aan zitten (collega's verklaarden me altijd voor gek, maar merk het gelijk als mijn flesje bijgevuld wordt met de kraan ipv met de cooler). Dus ik drink tegenwoordig bronwater met daarin een paar schijfjes citroen, vind ik echt veel lekkerder. Schenk dat gewoon bij met water uit grote pakken, dus is ook weer niet zo dat ik aan de lopende band van die kleine flesjes verslijt... Je hebt trouwens tegenwoordig ook water met fruit al kant en klaar in de winkels... Maar succes, kan best lastig zijn voor je iets hebt wat echt lekker en gezond is!

7 jaar geleden

Ja maar hoorde laatst dat er toch wel wat rotzooi in het kraanwater zit.. ... weet niet of het ook echt zo is. Haha ben nog op onderzoek uit.☺

7 jaar geleden

Hoi, is water met fruit een idee? Bijvoorbeeld citroen, frambozen, aardbeien, munt of komkommer? Geen calorieën en wel een beetje minder saai :)