Snap
  • Mama
  • Gezond

switch your lifestyle

Ik wil graag mijn leefstijl omgooien.Als stok achter de deur neem ik jullie mee in mijn leerproces hierin.

Even voorstellen. Mamma van zoontje, juf van een klas en voor de rest heb ik een lekker druk leven. In dat drukke leven is het soms erg makkelijk om te grijpen naar snoep, snacks, ongezonde dingen die snel klaar zijn. Niet zo heel handig als je er leuk wil uitzien in een bikini, jurkje, broek en noem maar op. 

Ik heb mij voorgenomen om morgen dan ook maar meteen te beginnen. Hiervoor heb ik al een leuke app gevonden voor op mijn gsm. my fitness pal. Hierbij heb ik het doel om 0.5 kilo af te vallen per week, is het laagste doel en mag ik 1200 cal per dag eten ongeacht wat. Je kan er ook overheen( niet zo heel handig maar te streng is ook niet fijn). Het handige is dat ik de producten die ik eet kan scannen en kan opzoeken, moet wegen en moet invoeren. Hierbij geeft hij aan wat goed is en wat niet zo goed voor je is. Aan het einde van de dag, maak je de balans op en geeft hij aan hoe jij je doel gaat bereiken en hoelang het duurt. 

Verder heb ik een leuke stappenteller op mijn gsm. Die geeft mooi aan hoeveel stappen je voor een bepaald doel moet zetten en hoeveel km dat is geweest. Dat kun je dan mooi als training invoeren bij fitnesspall ( waardoor weer nieuwe cal. vrijkomen). 

Doel week 1: 31-05 t/m 07-06  >>>> 6000 stappen per dag / starten met scannen my fitnespall. 

6 jaar geleden

Super meid. Knap van je. Veel werk met koken is niet altijd erg. Soms moet je er ook tijd voor maken.

6 jaar geleden

Ik heb een geweldige variant gevonden op frietjes en nog lekker ook! Wortelfrietjes! Even dippen in een opgeklopt ei en dan door de parmezaan halen! (Al weet ik niet of je dat mag nu ik lees dat je gluten-intolerant bent) Zoete aardappel en gewone frietjes uit de oven zijn ook erg lekker! Kost vaak even meer werk, maar je haalt er in ieder geval meer voldoening uit! Ik wil ook graag afvallen, maar ik houd niet zo mijn calorieën bij. Ik snoep nog steeda, soms dagen niet en dan opeens weer wel wat.. Maar ik sport nu minimaal 2x per week, pinkboxin, ook erg leuk :) en het helpt wel! Denk eraan dat je het afvallen zelf pas met een maand ziet en na 8 weken mensen om je heen pas opvalt. Het duurt ook 6 weken voor je een patroon doorbreekt, dus zet hem op!

6 jaar geleden

Het ligt eraan wat je eet. Als ik bijvoorbeeld een bicky burger zou eten blijft er weinig over voor de rest van de dag. Groente en fruit zit erg laag in calorieën. Dit is ook als ik niet gesport heb. Als je sport veel beweging hebt kun je ook meer eten. Gezond natuurlijk.

6 jaar geleden

Probleem is dat ik een gluten intolerantie heb. Hierdoor kan ik niet alles eten...toch bedankt voor je tip.