Terug
Blog header image

Suzy Had A Baby. And HOW! (PART FIFTEEN)

Een baby krijgen...die krijg je niet zomaar. Lees mee met Suzy Had A Baby. And HOW (deel 15)
Lindsy83
6 jaar geleden

Weer heel mooi geschreven. Het is aan de ene kant maar goed dat je het in delen schrijft, want als ik jouw verhaal in een boek had gehad, had ik het maar moeilijk weg kunnen leggen. Dat zou het huishouden hier niet echt ten goede komen denk ik... Maar ik kan niet wachten tot je volgende blog er is :)

MummySuze
6 jaar geleden

Ha, dank je. Blij dat het fijn leest. Ik zou juist graag willen dan het een boek was. Liever een mooi boek en een stoffig kleed dan een mooi kleed en een stoffig boek! X

Anoniem
6 jaar geleden

Het boek komt nog wel!! Mooi geschreven.

BabyEvy❤️
6 jaar geleden

Het leest super door! Kan niet wachten op je volgende blog!

Anoniem
6 jaar geleden

wat een super manier van schrijven. er zit een bepaalde spanning in je verhaal waardoor iig ik hoop op een snel vervolg. het leest heerlijk weg, alleen de gedachte erbij dat het de harde werkelijkheid was blijft in de weg zitten.

Anoniem
6 jaar geleden

Ik kan me die wereld bijna niet voorstellen. Zo anders dan hier, bij ons in Nederland? Ik vind het alsnog een mooie manier voor een aanzoek. Benieuwd naar het vervolg. X

Anoniem
6 jaar geleden

Wederom mooi geschreven!

MummySuze
6 jaar geleden

Hartelijk dank, ik waardeer dat enorm!

MummySuze
6 jaar geleden

Ramon wat heb je dat mooi verwoord, ik ben er stil van!

MummySuze
6 jaar geleden

Ha ja dank je, toch zal deze manier het niet halen in de wereld top vijftig, denk ik. Ja die wereld is zo anders, je moet het echt meemaken om het te kunnen snappen (ervaren, bedoel ik).

MummySuze
6 jaar geleden

Ik bedoel RamonA.

MummySuze
6 jaar geleden

Merciiiii!!

MummySuze
6 jaar geleden

Dank je, ja ik HOOP het!

mamavaneenmeisje
6 jaar geleden

Ik lees ook elke keer je blogs en ze blijven elke keer leuk en mooi geschreven. Ben benieuwd of je zoontje nu ook zo heet als dat je toen dacht.

Annemiek2
6 jaar geleden

Ik vraag me al even af hoe je in Dubai terecht gekomen bent, dat heb ik volgens mij nog niet terug gevonden in je blogs. Wat een verschil in de maatschappij daar zeg. De aller armste die zich kapot werken om het de rijkere nog makkelijker te maken. Dat is wat ik hiervan zo snel begrijp. Buiten dat jij en je ongeboren kindje toen een groot risico liepen is je vraag ook terecht, wil ik dit wel. Ben benieuwd naar je volgende hoofdstuk ;).

MummySuze
6 jaar geleden

Dank je wel! En dat laatste zal ik nog maar niet verklappen... Ergens moet wat spanning in blijven!

MummySuze
6 jaar geleden

Hi Annemiek, heel kort samengevat stond het in deel 1: voor de liefde ben ik verhuisd en uiteindelijk gebleven... De rest kan ik nog niet (helemaal) verklappen. Fijn dat je meeleest! Tja het is inderdaad een maffe werkelijkheid daar. Netzoals op veel andere plekken in de wereld trouwens...

Annemiek2
6 jaar geleden

Dat is wel heel kort samengevat in vergelijking met de blogs daarna ;) Wat heb je een hoop van de wereld gezien en meegemaakt. Dat maakt mij nieuwschierig.

te moe
6 jaar geleden

Hey suus weer top geschreven en ben natuurlijk benieuwd naar het vervolg.. weet dat je knetterdruk bent masr laat je ons niet zo lang wswachten???? x mar

MummySuze
6 jaar geleden

Hi Mar, dankkkkkkjeeeeeeweeeeellll.... Ik zal kijken of ik vandaag weer met schep in geheugen kan graven! X

Blog header image

Bijna 4

En zo is mijn aller aller leukste meisje alweer bijna vier 💗💗 ik vind dit zó zo spannend.. bijna naar de basisschool, écht baby af..