Terug
Blog header image

Surprise, Surprise!!

Ik ben dol op verassingen, maar wat mijn vriend heeft gedaan voor mijn verjaardag, gingen mijn stoutste dromen te boven.
Chiara
6 jaar geleden

Wauw... Bestaan zulke mannen echt?! Wat een lief gebaar van hem en nog gefeliciteerd!

mamavaneenmeisje
6 jaar geleden

wouw geweldig zeg!

Annemiek2
6 jaar geleden

wat een onwijs gafe leuke en geweldige verjaardag heb jij gehad zeg. Ik heb een keer een verjardag voor manlief geregeld thuis. Onze zoon was nog geen jaar en manlief had zich (zoals gewoonlijk) niet druk gemaakt voor zijn verjaardag. Ik bedacht me van wel verdraaid dit gaat niet goed komen dus ik zijn/onze vrienden gebeld op de momenten dat hij het niet merkte en ook nog een teleffonnummer uit zijn telefoon gejat en de boel geregeld. Wilde hij op die avond wat anders doen... Nou dat liet ik me niet gebeuren. Toen de bel op die bewuste avond ging zei ik tegen hem doe jij even open? En wat gebeurd er? Ja hoor hij was super verrast. Die avond en de avond erop heeft hij zijn suprise party thuis gehad.

MamaHolic
6 jaar geleden

Aah wat super lief van je om dat te organiseren! Ik heb dat ook een keertje geprobeerd, maar vriendje had het zo door hihi. Liep hij daar geblinddoekt over straat met een big smile :) Ja ik ben zo super erg verwend door mijn vriend. Kan mij echt niet gelukkiger prijzen met hem. Maar even goed bedenken hoe ik hem in godsnaam ga overtreffen met zijn verjaardag ; )

MamaHolic
6 jaar geleden

Ja ik dacht, voor mijn verjaardag, dat zulke mannen alleen voorkwamen in films. Ik denk dat hij heel goed heeft op zitten letten tijdens mijn zwijmelfilms hihi. Dankjewel! :)

MamaHolic
6 jaar geleden

Nou dat doe ik zeker! Loop nog steeds met een big smile rond hihi

Annemiek2
6 jaar geleden

nee de mijne niet, ik kan, als ik dat echt wil, liegen dat het gedrukt staat. Zeker in dit soort situaties. Het is wel erg moeilijk moet ik bekennen ;). Succes met het bedenken van een leuke verrassing terug ;)

Blog header image

My family

💜