Snap
  • Mama
  • gezond
  • energie
  • yoursuperfoods

Super woman…

Een beetje extra energie kan elke mama wel gebruiken

Gezonde voeding is wat wij hier heel belangrijk vinden! Ik maak zoveel mogelijk zelf en vries het dan is zodat we altijd onbewerkte producten voor handen hebben. Elke ochtend maak ik een shake met vers fruit of bevroren fruit en havermout. Ik vind dit makkelijk zodat ik snel even wat gezonds en voedzaams kan opdrinken terwijl ik het ontbijt voor de jongens maak. 

YourSuper vroeg mij laatst of ik de Superwoman bundel wilde uitproberen om zo een nog gezondere ontbijtshake te maken. Het zou een natuurlijke energie boost zijn voor mijn lijf van binnen en buiten. Nou dat kon ik wel gebruiken dus ik wilde het graag proberen. Er zat een boekje bij met heerlijke smoothie recepten en hierdoor heb ik een paar lekkere toegevoegd aan mijn favorieten. Ik gebruik zelf vaak kokos drink, mango, banaan en havermout, hierbij voeg ik alle superfoods toe van de Superwoman bundel. Ontzettend lekker en voedzaam. Als je dit op hebt als ontbijt heb je voldoende energie om de ochtend door te komen zonder hongergevoel. 

Ondertussen zijn we een maandje verder en maak ik nog steeds elke dag een shake met de superfoods. Op deze manier krijg ik makkelijk extra groente binnen en het doet mij goed! Vaak maak ik een beetje extra, zodat de jongens ook een glaasje mee drinken en zo gelijk vitamines en groente binnenkrijgen, altijd goed want hier is het avondeten ook wel eens een dingetje… 

Hoe doen jullie dat?

Wil je zelf YourSuper proberen? Met de code ROOS15 krijg je 15% korting op je bestelling!