Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Student en mama, een goede combi?

Na 9 maanden bij mijn lieve kleine man thuis geweest te zijn, ging ik eind augustus weer starten met mijn opleiding, Grafische Vormgeving.

Ik kan wel zeggen na 9 maanden een complete focus op Keano, huishouden en honden te hebben gehad is school toch wel even pittig. De eerste weken waren dan ook echt wennen. Het viel me wel eerder mee dan tegen, maar het was echt pittig.

Dit is mijn laatste jaar op het CIBAP in Zwolle en hoop volgend jaar juli toch echt wel mijn diploma Grafische Vormgeving te hebben, zodat ik officieel Grafisch Vormgever ben. Maar eerst nog twee periodes afronden en stage. 

Ik hoop eind november mijn stage rond te hebben. Ik ga stage lopen van januari tot en met juni. Ik ben benieuwd hoe ik dit ga ervaren met Keano. Het zal vast wel te vergelijken zijn met school, maar het lijkt me ook pittiger. Omdat het bedrijf ook wat van mij verwacht. Ook ben ik nieuwsgierig of ik dan nog borstvoeding geef en hoe open het bedrijf daar tegenover staat. Ik weet dan ook niet zeker of ik het gelijk in het eerste gesprek moet aangeven of juist moet afwachten in een vervolg afspraak. Wat zijn jullie gedachten hierover?

Ik ben wel nieuwsgierig, zijn er hier op mamaplaats ook nog meer studerende mama's?