Snap

Stress wat nu?

Heb jij ook wel eens dat je zoveel stress hebt dat je niet meer weet wat je moet? Nou wij wel!

Onze zoon is nu 4 en halve maand. Papa kwam zonder werk te zitten, dus veel stress kwa geld en nu zoeken zoeken en nog eens zoeken!

Maar jezelf wel groot houden voor je kindje. Ondanks de stress moet ik toch nog wel eens lachen want als ik dan die lach zie van ons zoontje dan is mijn dag ook weer goed. Dat klinkt raar, maar het is toch echt waar, wat zo`n kleintje wel niet allemaal met je kan doen. Toch zijn er ook wel andere stress punten; bijvoorbeeld waarom hoest mijn zoontje zo erg, is het allergie? of bronchitis? of astma?  Het grootste probleem komt nog, dokters weten het nog niet, hij heeft nu wel een inhalator maar die helpt niet echt. Maar pas met de 6 maanden kunnen ze hem testen op allergieën of andere dingen. Toch doet het me elke keer pijn als ik hem zo zie hoesten en met alle andere stress erbij maakt het er nog niet makkelijker op.

Daarnaast ben ik ook steeds ziek en weten dokters ook niet wat dat is.  Ik wou dat ik wist wat het was, zodat ik er iets aan kon doen waardoor ik toch weer wat lekkerder in me vel kwam te zitten. Want als papa en mama beter in de vel zitten zit onze kleine vent ook beter in zijn vel. En dat wil je toch als moeder dat je kindje vrolijk is. Ondanks alles is hij dat wel. Ook al heeft hij zijn momenten, ook wel als hij merkt dat papa en mama er erg doorheen zitten. Maar ik denk maar zo alles komt op zijn pootjes terecht als je maar door vecht je hebt overigens een reden en dat is je kindje en natuurlijk elkaar hebben dat is ook een reden dus: keep your shoulders up!

11 jaar geleden

Klinkt heftig allemaal! Sterkte. Hopen dat papa snel een baan heeft en dat de dokters snel weten wat dat hoesten allemaal is.