Snap
  • Mama
  • ontspanning
  • momtime
  • essentieleolie
  • aromatherapie

Stress Away

Olie praatje

Na het openen van mijn starterkit rook ik aan dit flesje en kwamen de heerlijke geuren van citrus en vanille mij tegemoet. De combinatie van fris met zoet zorgde bij mij direct voor een gevoel van kalmte. Het is dus niet gek dat deze meteen favoriet werd. Ik sluit bijna iedere dag af met Stress Away in de diffuser, gewoon om even een momentje van rust voor mijzelf te creëren.

Soms omdat het echt nodig is, en soms omdat ik het gewoon lekker vind. Zodra deze blend bij mij binnen komt voel ik letterlijk de spanning van mij af glijden. Ik kan mijn schouders ontspannen, mijn ademhaling wordt rustiger en het lukt mij dan om mijn hoofd een beetje te legen.

Als mama van 2 jonge ondernemende meisjes en zwanger van meisje nummer 3 is deze olie voor mij onmisbaar geworden. Het is ook niet voor niets dat deze blend de happy mama olie genoemd wordt! :)

Het fijne aan deze blend is dat hij ook in een kant en klare roller bestaat! Direct klaar voor gebruik en dus makkelijk om mijzelf tussen alle drukte door wat ontspanning te gunnen! En soms, heel soms heb ik van die momenten dat ik gillend gek lijk te worden omdat de dames nergens naar luisteren, ik tijd tekort heb door alles wat ik nog wil doen, ik slecht geslapen heb, ik weer eens iets vergeet of laat vallen, of van die typische andere mama momenten. In ieder geval, zodra ik het gevoel krijg dat ik mezelf even verlies, is dit het eerste wat ik pak!🙌🏼

Gun jij jezelf ook wel eens een momentje van ontspanning? 🤎