Snap
  • Mama
  • #mama
  • #therapie
  • backatwork

Straks weer gaan opbouwen

Na 5 maanden proberen terug te keren met werken

Sinds eind november zit ik thuis door dat het niet goed ging.

Vorige week naar de arbo arts geweest en hij vond dat ik er goed uitzag en dat ik weer aan het werk kon. 

Wat die alleen niet snap is dat ik voor iets geestelijk thuis zat en niet wat je aan de buitenkant kan zien. Maar goed me werkgever had gebeld vrijdag 29 april is het de eerste opbouw. 2 uurtjes werken.

Heb daarna alleen maar gehuild en kon ook gelijk me huiswerk van me therapie maken " cognitieve therapie". Daar moet ik al mijn spanningen op schrijven.

Zoals paar weken geleden dat ik een terug val had bij me jongens. Allebei goed ziek, de een at niet en de ander spuugde weer al zijn eten uit. 

Hap gebeld bij allebei moesten we komen. De eerste keer dat ik daar kwam met me oudste omdat die niet at alleen maar sliep niet naar de wc geweest ect. Zat ik alleen maar bij me zelf hou je groot hou je groot.. alles om niet in huilen uit te barsten. Toen we weg gingen terug naar huis ben ik pas gaan huilen in de auto. Hij sliep toch maar tis natuurlijk niet goed.

Met de jongste ook daar ging papa bij mee maar toen kon ik me niet meer groot houden toen heb ik alles laten lopen.

Eigenlijk stom wat het allemaal met je doet! Maar dat heb allemaal met de trauma ervaring te maken van vorig jaar. 

Nou moet ik de 29ste starten met opbouwen en kijk er toch wel tegen op. Nou heb ik een werkdagboek gehad. En daar moet ik alles inschrijven wat niet goed ging zodat ik dat kon bespreken met de evaluatie met me werkgever en arboarts.

Het zat er aan te komen dat ik weer moes gaan beginnen. Maar wist niet dat het zo snel was, hoop alleen dat het goed gaat en straks op de dinsdagmiddag mag opbouwen ipv vrijdagochtend. En hopen dat het goed gaat met opbouwen. 

Ik zal het jullie laten weten! Nu eerst verder met me zelf! En gewoon voorbereiden op die dag. Ben benieuwd