Snap
  • Mama

Stoppen met de pil? tips gevraagd!

Welke mama's gebruiken nog meer helemaal geen anticonceptie? (behalve condooms dan.. )

Sinds ik na mijn zwangerschap weer met de pil ben begonnen voel ik me af en toe totaal niet fijn, en of dit nou door de pil komt of door het moederschap en de gebroken nachten.. het is wel knap vervelend! 

Ik ben snel gefrustreerd als iets niet lukt, vaak chagrijnig, een laag libido, moe en verder willen die zwangerschapskilootjes er ook maar niet af gaan.. (misschien dat ik daar ook iets beter me best voor moet doen :p) 

Zijn er meer mama's die gestopt zijn met de pil en andere anticonceptie? misschien ook door deze redenen? 
Of misschien raden jullie een andere anticonceptie aan met minder hormonen? 
Alle tips zijn welkom! 

8 jaar geleden

Fijne keuze!

8 jaar geleden

Ik had eigenlijk gister weer mijn eerste pil moeten nemen en ik heb besloten om het niet te doen :) ik ga gewoon eens een paar maanden kijken hoe het gaat zonder die stomme pil, uiteraard wel met condooms! onze kleine meid is bijna 6 maanden dus een nieuwe zwangerschap & baby zie ik nog niet zo zitten.. Ik ben benieuwd hoe het zal gaan!

8 jaar geleden

Ik had hetzelfde probleem, ik was helemaal mezelf niet.. Ik was haast labiel toen ik aan de pil was en zodra stopte sloeg dat ook direct om! En toen was daar ineens de verrassing (waar ik inmiddels wel heel blij mee ben) ;) oops

8 jaar geleden

Ik ben na mijn bevalling niet meer aan de pil begonnen. Ik merkte pas toen ik met de pil stopte om zwanger te worden hoeveel invloed die hormonen op mijn humeur hadden! Bij ons gaat het prima zo met alleen condoom