Snap
  • Mama
  • mamaplaatscollab
  • rowentaflex
  • Steelstofzuiger
  • rowentaairforceflex
  • Flexibelesteelstofzuiger

Stofzuigen wordt leuk met de Rowenta Flex!

Als stofzuigen makkelijk wordt!

Als ik heel eerlijk ben is stofzuigen geen hobby van me, maar met drie jongens in huis ontkom ik er niet aan. Het begint al met het ontbijt, want ook al krijgen ze hun brood op een bord aangeleverd, dat bord is er voor de sier. Even met je broodje of cracker door de kamer lopen is hier de normaalste zaak van de wereld en als het bord weer terug naar de keuken moet worden gebracht dan houden ze het bord negen van de tien keer op de kop. Ook rennen ze hier regelmatig naar binnen met modderlaarzen of voetbalschoenen vol gras en ik denk dat alle moeders de zandbak binnen ook wel herkennen. Zand in broekzakken of laarzen vol zand waardoor er na het omkleden van je kind een halve zandbak op de grond ligt. Elke keer de stofzuiger er maar weer bij! 

Stofzuigen is voor mij, na mijn twee nek operaties, best een lichamelijk zware klus. Ik was dan ook enorm nieuwsgierig naar de Rowenta Flex. De stofzuiger ziet er niet alleen heel tof uit maar ik werd ook erg enthousiast van het gebruik ervan. Ik hoef niet meer te bukken door de flexibele stofzuigerstang en het kost me maar weinig kracht in gebruik. Onder de tafel, een bed of de bank is nu een makkelijk klusje. Dat hij snoerloos is vind ik ook ideaal! Geen gezoek meer naar een stopcontact en een snoer wat overal achter blijft haken. 

Omdat onze jongste zoon astma en een huisstofmijt allergie heeft is een goede stofzuiger hier erg belangrijk. Vloerbedekking hebben we niet maar wel een vloerkleed in de woonkamer. Deze kloppen we regelmatig uit en stofzuigen we mee als we de rest van het huis stofzuigen, maar toen we met de Rowenta Flex op turbo stand over het kleed gingen kwam er nog schrikbarend veel stof uit. Wat een kracht heeft deze stofzuiger! Je kunt precies zien hoeveel stof en rommel hij zuigt doordat alles opgevangen wordt in een opvangbak die je makkelijk los kunt klikken en legen. Ook ideaal om alle opgezogen stukjes kleine Lego er tussenuit te vissen! 

Snap
Snap
4 jaar geleden

Heel handig! Thanks voor de recensie, ik ben namelijk opzoek naar een nieuwe. 👍

4 jaar geleden

Ja ik ben erg tevreden! Scheelt echt een hoop!

4 jaar geleden

Wat fijn dat dit werkt! Ik ben ook fysiek wat beperkt - hernia - , Misschien is zoiets wel handig