Snap
  • Mama
  • huishouden
  • mamaplaatscollab
  • bewustalleenstaandemoeder
  • rowentaflex
  • superstofzuiger

Stofzuigen en poesten behoorde tot voorkort niet tot mijn hobby, maar nu…

Poetsen, de een houdt ervan de ander niet. Ik val in de categorie ik houd er niet van, ik doe wat moet. Maar met een hond en kind moet je wel, toen ik nog alleen met Pip was en Pip weer eens met een pleur zand/gras naar binnen gelopen kwam dacht ik nog wel eens... ach komt morgen wel.

Maar met Juul die de hele kamer door kruipt, kan ik dat niet meer denken.

Eigenlijk moet ik nu iedere paar uur stofzuigen. Een koekje gegeten: stofzuigen, een broodje gegeten: stofzuigen. Juul in bed: stofzuigen, Pip met zand pootjes naar binnen: stofzuigen!

Buiten dat vind ik een schoon en fris huis ook wel heel erg fijn. Maar ik ben alleen en dat betekende dat ik soms wel dacht, ach ik doe het morgen vroeg wel, vanavond kruip ik lekker op de bank. Want de momenten dat Juul slaapt wil ik niet alleen maar poetsen.

Toen ik werd benaderd voor een samenwerking met Rowenta hoefde ik geen moment na te denken. Dit klonk eigenlijk te mooi om waar te zijn. Want een steelstofzuiger zonder zak en ook nog eens een flexibele steel, wie wil dat nou niet… Zoals ik al zei gemak dient de mens.

Want je kent het vast, was je aan het stofzuigen leek de kracht eruit… kak, stofzuigerzak vol. Ook vergeten te bestellen uiteraard. Dus was stofzuigen sowieso een paar dagen een kriem.

Ik heb de stofzuiger nu een paar weken in huis en ik stofzuig gemiddeld 3 keer per dag beneden. Ik leeg met gemak het bakje zodat die nooit vol zit. Het is echt een appeltje eitje, het gekke is deze stofzuiger hangt in de bijkeuken. Daar stond mijn vorige stofzuiger ook. Dat was gewoon zo’n oudje met een zak en een snoer.

Mijn vriendin Rowenta pak ik er zo even bij en waar ik dat met mijn oudje echt een gedoe vond en dus ook niet deed. Deze stofzuiger buig ik de steel met 1 druk op de knop. Zo kan ik direct even onder de tafel en kinderstoel zuigen. En dit dus zonder dat ik hoef te bukken… Het is dat ik niet wist dat dit bestond, want anders had ik het al die tijd gemist ;). Check mijn foto maar eens voor die flexibele stand van de Rowenta.

Boven zuig ik onder de bedden commode even snel, het is echt ideaal. Er zitten veel verschillende monden bij. Welke ik nog niet eens allemaal geprobeerd heb.

Van de week was ik de vaatwasser aan het uitladen en wou ik het bestek terug leggen, ik zag dat er allemaal broodkruimels in die la lagen, even de stofzuiger erbij op de kruimeldief stand en de la was schoon. Echt ik word hier heel gelukkig van.

De stofzuiger heeft een gewone stand een booster stand. Dus als ik even de box van Juul moet zuigen zet ik de booster even aan en is die zo schoon.

Dus bij onverwachtse visite hoef ik mij te verontschuldigen voor de vloer, hoogstens voor de troep die Juul maakt. Want dat is echt niet normaal!!!

Liefs,

Marleen

Snap
3 jaar geleden

Herkenbaar: die vieze box steeds!

4 jaar geleden

For sure ook niet mijn hobby 😅