Snap
  • Mama
  • weesliefvoorelkaar
  • lichtpuntjes
  • lockdown
  • Coronatijd
  • sterrenjacht

Sterrenjacht, doe jij ook mee?

Laten we lichtpuntjes maken en schijnen voor iedereen. Hang een ster voor jouw raam en zorg ervoor dat alle kinderen op sterrenjacht kunnen gaan.

Jullie kennen het allemaal vast nog wel, de Berenjacht van de corona tijd 1.0. Superleuk om met de kinderen op zoek te gaan naar beren. Overal kwam je ze tegen. Het heeft bij vele mensen voor leuke/spontane uitstapjes en wandelingen gezorgd. Nu leek mij het heel leuk om dit nu in deze kersttijd ook te doen, alleen dan met sterren.

Ook ik moet met 5 kinderen iedere dag iets verzinnen om te gaan doen. Het hoeft vaak maar iets simpels te zijn. We gaan weleens op speeltuinenjacht en we zoeken mooie stenen. Om iets te bedenken in deze mooie tijd, leek het mij heel leuk om op sterrenjacht te gaan. Heel simpel, maar zo waardevol. We hebben samen sterren geknutseld. Hiermee leer ik onze kinderen dat ze laten zien dat ze er voor een ander zijn. Ze knutselen deze sterren met een gedachten, om ze te laten schijnen voor iedereen. Hiermee laten we zien dat we aan iedereen denken in deze rare tijd.

Ik daag jullie daarom ook uit. Knutsel samen met jouw kinderen een ster en hang deze voor het raam. Ga utieindelijk samen op zoek naar sterren! Zo kunnen we deze rare tijd heel bijzonder maken, door aan elkaar te denken. Laat jouw ster schijnen voor iedereen! Laat elkaar weten dat je er voor elkaar bent!

Wil je een mooie aftekenlijst hebben? Stuur me dan een DM op instagram @elke.momentje