Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

springlevend

Wie is er dood Mike of Nina? En wie is de dader???

Nou 1 september begint GTST weer en er zijn nog maar 2 die dood kunnen zijn. Nina en Mike! Trouw heb ik iedere week alles bekeken en gespeeld in de app. Samen met andere mede appers zitten speculeren.

In het begin dacht ik dat Maxime dood zou gaan door Nick, maar al heel gauw bleek dat dat niet het geval was. Daarna dacht ik Wiet, want Mike was wel erg voor de hand liggend, maar ook Wiet is springlevend. Als ik moet kiezen tussen Nina en Mike, dan denk ik toch echt Mike hoor.

Nina:  heeft maar 2 vijanden: Wiet en Mike. Wiet acht ik in staat (gezien haar verleden), maar  Mike niet. Bovendien heeft hij Nola toch? Volgens mij vindt hij het ook veelste leuk om Nina te zieken. Ik denk echter niet dat Nina dood zou zijn, daar is haar rol de prominent voor en dan zouden in de app Maxime en Noud over de telefoon veel meer overstuur zijn geweest.

Mike: tja die heeft niet echt vriendjes gemaakt he. Eventuele daders: Ludo, Maxime, Laura en dan nog Nina en Lorena , maar deze laatste 2 acht ik niet in staat tot moord. Nina heeft haar pappie daar wel voor. Het zal Ludo wel zijn, maar waarom haalt Laura de knijptang uit Noud zn koffer? Mogelijk wordt Noud hierdoor ook verdacht. Ik ben er dus eigenlijk al van overtuigd dat Mike dood is. Bovendien las ik op internet dat het door veronica magazine is doorgelekt dat Mike te pletter valt, door de vooruitblikken die je daar kunt lezen.  Louis Talpe zou bovendien ook al kenbaar hebben gemaakt dat hij in een andere serie zou gaan spelen.   Ik zou iig zeer verrast zijn dat Nina dood zou zijn.

10 jaar geleden

Ik had de aflevering al gezien via die app, maar eigenlijk vind ik het jammer dat ik weer is niet kon wachten op vanavond! Morgen dan maar kijken naar de 2e aflevering die ook spannend zou moeten beginnen met het hele 'je hebt toch danny ook vermoord' gedoe!

10 jaar geleden

Terwijl ik dit schrijf zit ik even de ontknoping te kijken. Wat vind mijn dochtertje het straks jammer als Mega Toby niet meer in mama haar programma zit... haha

10 jaar geleden

Hihi graag gedaan hoor!

10 jaar geleden

haha ik denk ook dat het mike is ja fijn dat je deze blog schrijft, ik heb de app niet kunnen spelen en was al nieuwsgierig hoe het ervoor stond ;) bedankt voor de info ;)