Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Spannend....zullen wij die geweldige fiets mogen testen

Babboe Voorselectie: Wauw, en mijn dagdromen kon beginnen. Wat geweldig, vrijheid , niet meer afhankelijk zijn van anderen, Genot...

Doordeweeks ben ik alleen met de kids, papa is Internationaal vrachtwagenchauffeur en alleen in de weekenden thuis. 

We wonen in het mooie Drenthe in een dorpje net aan de grens met Duitsland. 

Heerlijke natuur en heerlijk rustig wonen, alleen tja soms heeft het ook wel een nadeel.

Wanneer ik naar bv een aldi of lidl boodschappen wil halen moet ik 10 km verderop zijn in een ander dorp, of voor andere leuke winkels. 

Sinds dat wij geen auto meer hebben ben ik afhankelijk van anderen, en dat is af en toe best zwaar.

Wil je een keer lekker winkelen, ben je al snel toegewezen op het openbaarvervoer, wat hier op het platteland een erge crime is, of op anderen die bv wel een auto hebben.

Helaas was het niet onze eigen keuze maar door oplichting zijn wij veel kwijt geraakt waaronder dus ook de mogelijkheid om weer een auto aan te schaffen, of zelfs een goede fiets voor mij te kopen. Mijn huidige fiets heeft losse spaken en is niet erg veilig om meer mee te fietsen, dus vaak wordt deze dan ook gebruikt om de kinderen erop te vervoeren, de "vergeten" boodschappen mee te halen, en dat zijn er nog al vaak heel wat met mijn geheugen als een zeef.

Ach en het is op zich niet zo erg, houd je ook lekker in beweging, en met mijn bijna 41 jaar roest ik zo ook niet vast op een stoel.

Maar wat zou zo'n Babboe Bakfiets een geweldige uitkomst zijn hier......

Wat zou mij dat een enorme hoop vrijheid weer terug geven......

Wat een plezier zouden we er van hebben, om nu in de weekenden wanneer papa thuis is, eens er een keer op uit te gaan.....heerlijk met mooi weer, kindjes erin, hondje erbij in, een picknickmandje en dan ergens hier op de mooie Drenthse hei genieten.

Heerlijk moeiteloos tegen de wind in fietsen........de wind door de haren laten blazen ipv plat op het stuur te liggen om enigzins de wind een beetje te omzeilen.......

Gewoon naar het dorp hier verderop boodschappen doen, en geen kilometers meer lopen.

Samen met opa fietsen die wel een bakfiets heeft, maar eentje waar je 4 keer moet trappen om 1 meter vooruit te komen lekker fietsen en er gewoon een familie dag van maken....

* plof*  even weer wakker worden uit mijn dagdromen.

Sinds het mailtje kwam van dat ik in de voorselectie zat kan ik aan niets anders meer denken, en hoop ik zo dat het geluk een keertje met me mee zit.

Ze zeggen vaak "het geluk is met de domme" nou dan wil ik wel een keer heel heel heel erg dom zijn.

Maar ja iedereen kan natuurlijk zo'n super mooie fiets gebruiken......en velen zullen het veel beter en mooier kunnen omschrijven als ik dat heb gedaan, dus ik denk dat ik voorlopig maar aan het wandelen moet blijven.

9 jaar geleden

Nee haha inderdaad ik woon in een dorp naast je ;-) Schoonebeek. Maar idd jij hebt dan ook als je naar een Lidl of Aldi wilt je naar Klazienaveen of naar Nieuw Amsterdam moet uitwijken, en dat heb ik precies zo, ook hier hebben we alleen een Coop en een Spar maar die zijn een stuk duurder met de boodschappen helaas.

9 jaar geleden

Denk niet dat we op hetzelfde dorp wonen. Heb die bakfiets namelijk nog nooit voorbij zien komen. Ik woon op Erica.

9 jaar geleden

Ja inderdaad, zoveel met ons en ik gun het iedereen. Op dit moment leen ik vaak de bakfiets van mijn vader, die op de foto....maar ja om daar nu helemaal mee naar die andere dorpen te fietsen..... hahaha, dan heb ik de tong op de schoenen liggen en een hartslag van door de 400 denk ik. Haha wel grappig als je in het zelfde dorp zou wonen idd.......en de hint met Lekker water haha zou ook wel eens kunnen kloppen.....wij zeggen vaak ook wel Clean stream ;-)

9 jaar geleden

mede drenth groet u. Woon waarschijnlijk heeel dicht in de buurt. Want bij alles wat je beschrijft over je woonplaats is ook op de van mij van toepassing. Alleen hebben wij hier lekkerwater ;) Hier ook in spanning voor de bakfiets. Maar met ons zo veel anderen. Dus kwestie van geluk denk ik.