Snap
  • Mama
  • Relatie
  • vragen
  • Zoveel

Sorry, het heden

Wat is het beste en wat zal mij gelukkiger maken?
6 jaar geleden

Bedankt. Bij ons is juist de grote strubbeling dat hij constant op zijn telefoon zit of op zolder achter zijn laptop. Hij heeft hierdoor weinig aandacht voor mij en onze dochter. Wij werken beide 32 uur p.w. en nog doe ik vrijwel alles allen. Zodra ik thuis ben, wilt onze dochter alleen mij. Ze zegt gelukkig nooit 'stomme papa' etc. Heb wel het idee dat ze dol op hem is. Ik loop net als jij steeds vaker met de vragen 'wordt ik hier wel gelukkig van?' of 'Ben ik met of zonder hem gelukkiger?' Uiteindelijk komt het goed en wordt er een knoop door gehakt.

6 jaar geleden

Dankjewel. Jammer dat het jullie er niet uitgekomen zijn. Ik ga mijn best doen. Binnenkort toch weer het gesprek met mijn vriend aansnijden misschien. Zal eerst voor mezelf het een en ander op een rijtje zetten. Want op dit moment wil ik nog niet opgeven, ik denk dat we nog een aantal dingen moeten proberen om erruit te komen. Voor de kinderen maar ook voor mijzelf want zoals ik al zei ik weet niet of ik gelukkiger zal zijn zonder hem.

6 jaar geleden

Dankjewel voor je reactie. Het speelt al een tijdje en we deden ook wel weer dingen met zijn 2en maar hebben weinig mensen waar de kinderen heen kunnen en we lijken steeds terug te vallen. Aankomend weekend gaan de jongens uit logeren dus hebben we weer een dag/avond samen

6 jaar geleden

Mooi om te lezen dat het bij jullie nu goed gaat al zijn jullie uit elkaar. Dankjewel voor je reactie, ondanks dat ik dit niemand gun is het wel heel fijn om te lezen dat ik niet de enigste ben die zich zo voelt.