Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Soms heb je van die dagen...

Gister is mijn hond ziek geworden. Details zal ik jullie besparen, maar om een tipje van de sluier op te lichten, hij heeft iets met zijn anus.

Daar sta je dan als alleenstaande moeder. Doodzieke hond die met spoed naar de dierenarts moet en een baby van 10 maanden die je natuurlijk niet zomaar even achter kan laten. Haar meenemen was ook geen optie want ik heb mijn beide handen nodig om mijn hond in bedwang te houden bij de dierenarts.

Gelukkig bood Opa uitkomst en kon hij even op de kleine meid passen. Na een operatie mocht de hond weer mee naar huis en dan begint het grote zorgen. Natuurlijk heeft mijn dochtertje ook aandacht nodig, dus verdeel ik mijn tijd nu tussen zorgen voor de hond en zorgen voor mijn dochtertje. Maandag moet ik wederom met de hond naar de dierenarts en tot die tijd zal hij veel zorg nodig hebben. 

Klagen wil en doe ik niet, want ik verzorg ze allebei met alle liefde die ik in mij heb. Maar eerlijk is eerlijk de afgelopen 2 dagen waren niet mijn favoriete van dit jaar!

Zowel hond als kind zijn nu in slaap en ik heb eindelijk eventjes een rustmomentje. Even een beetje ME time na 2 intense dagen. Heerlijk!

11 jaar geleden

Heerlijk hè, als alles weer lekker gaat zoals 't hoort. 't Is niet niks om alleenstaande moeder te zijn (ik spreek uit ervaring), maar je krijgt er zoveel moois voor terug, dat je die 2 dagen al gauw weer vergeten bent. Hopelijk gaat 't met je hond ook weer goed inmiddels.