Snap
  • Mama
  • Bevallingsverhalen
  • Gezond
  • mama
  • Bevalling
  • moe

Slapen, slapen en nog eens slapen!

Pfff, t is al weer 12 weken geleden dat ik ben bevallen van mijn prachtige dochter Senna..

De eerste dagen wou ik niets liever dan de hele dag wakker blijven om te kijken naar mijn mooie wondertje, maar ik kon niet, want ik werd gecontroleerd als ik ging slapen door de verpleegkundige! ja ik heb 8 dagen in t ziekenhuis gelegen, gezellig hoor met die verzorging, maar na 8 dagen ben je t echt wel zat en verlang je naar je eige bed...

En sinds ik thuis ben en de 5 dagen kraamzorg weg zijn, wil ik niets liever dan de hele dag slapen: ik ben moe! Op! Total loss... Ik dacht dat gaat wel over als senna geen nachtvoeding meer heeft, maar sinds 4 weken slaapt Senna 's nachts door en ik?! Ik wil nog meer slapen. Ik word gewoon moe van mezelf, hoe kan dit nou? Ik wil lekker actief zijn, maar ik ben net een zombie!

11 jaar geleden

toch tnx voor je advies

11 jaar geleden

nou ik kan ook niet eerder terrecht bij de ha, die is op vakantie en ik ga dus echt niet na de vervanger toe, dat heeft.zo zn redenen... een depressie heb ik niet dan had ik dat wel geweten ik ben namelijk zwaar deppresief geweest 1,5jr langen heb daar voor ook in een kliniek gezeten zo erg deppresief was ik. zit nu ook aan de anti deppresiva en dat zn hoge dossis dat kans op een deppressie heel ver te zoeken is met zn hoge dosis en dat zijn de woorden van mijn psyc. daarnaast ik ben niet zn fan van de ha, elke huisarts komt altijd meteen met van allerlei pilletjes poederjes en zalfjes, ik moet elke morgen al genoeg door me nek duwen kan bijna een apotheek beginnen, dus ik probeer t nog eerst in t bos met de hond te gaan hardlopen en smorgen me bed uit komen en des noods een middag dutje doen van n uurtje.

11 jaar geleden

uh waarom nog wachten met naar de ha gaan ??? waarom gaan hardlopen als je al zo moe bent ? je ben al uitgeput je moet dit niet doen zonder deskundige begeleiding volgens mijn. Zelf heb ik in een postnatale depressie gezetenna de bevalling waar ik hondsmoe van was zo bleek later. echt ik begrijp niet dat je niet al bij een dokter geweest ben volgens mij heb je proffesionele hulp nodig. kan ook dat je gewoon te veel doet of zo. mijn man steunde me van alle kanten en kreeg zorgverlof voor mij te helpen zo moe was ik. buurtjes hielpen ook me paar dingen en samen met de psych en alle hulp gaat het weer helemaal supper met mij.hoop dat jij je snel beter ga voelen en zsm een dokter op zoekt.

11 jaar geleden

@jalamy ik moet er niet aan denken dat ik dit nog n half j aar heb ik word gewoon moe van mezelf. gister heb ik me voor genomen om weer te beginne met hardlopen begin ik vanavond mee.. misschien krijg ik hier wat meer energie van. hond mee en hup het bos in waar molly (de hond) los mag lopen dan kan zij ook dr energie kwijt..hopelijk helpt t n beetje ik heb over n week n afspraak bij de huisarts voor n spiraal als t dan nog niet over is meld k t ook ff meteen want zo wor ik er echt niet goed van!