Snap
  • Mama
  • Babyspullen

SLAAPKAMER OF KNUFFEL KAMER

Ik schreef er onlangs nog over dat uitslapen niet zo vaak voorkomt. Mijn kids doen verdacht snel de ogen open en beginnen vrolijk te zingen.

In de week is dit jammer genoeg onhaalbaar, maar in het weekend genieten we des te meer. Kruipen we alle 4 samen onder de lakens en halen de kids deugnieterij uit, terwijl wij alleen maar denken aan het feit dat het nog te vroeg is en wij nog willen slapen. Wij hebben hun al meermaals ‘betrapt’ in de slaapkamer van mama en papa terwijl ze zogezegd boven gingen spelen. Daar zaten ze dan op ons bed, streken uit te halen, elkaar te plagen, kietelen en te gieren van het lachen. Heerlijk toch. Ook wij kunnen sinds we ons nieuwste bed hebben, erg genieten van rust, stilte en Netflix in de slaapkamer. Een gezellige slaapkamer is bovendien een must om tot rust te komen en om ‘s avonds lekker in te dommelen.

THROWBACK TIME

Hét leukste item in onze slaapkamer is zonder twijfel onze foto van onze trouwdag, nog niet zo gek lang geleden. 3 foto’s die meer zeggen dan woorden ooit kunnen doen. Verliefd ben ik op die mooie herinneringen, op de foto’s en op mijn man. Ook Amélie kan onze slaapkamer niet binnenkomen zonder te wijzen naar de foto’s. Of hoe wij allemaal een onvergetelijke dag hadden, hoe klein ook. Ook de foto van Mathis is er eentje om te koesteren, al wordt het hoog tijd om er eentje van Amélie aan toe te voegen. Ik heb ook nog een oudere broer en herinner mij dat iedereen altijd foto’s van mijn broer had maar nooit van mij. Met schaamrood op de wangen snap ik het vandaag. Te weinig tijd enzo…

7 jaar geleden

Ja, herinneringen het is zo'n kostbaar bezit xxx

7 jaar geleden

herkenbaar, en gelukkig kan mijn man zelfs zijn werktijd bepalen dus de meiden liggen 90% nog even bij papa zodat ik of nog bij kom liggen of gelijk aan ga kleden en daarna de meiden klaar maak.