Snap
  • #griep
  • #slaap onderzoek
  • #mom life
  • #ziekenboeg

Slaap onderzoek

En van dagje uit naar ziekenboeg

Twee van mijn bonus kinderen hadden deze week vakantie en waren de hele week bij ons. Maandag waren we een dagje thuis omdat Samara voor de prikjes naar consultatiebureau moest en ze hier altijd wel last van heeft. Ook deze keer weer flink verhoging en op tijd naar bed. De volgende dag was ze aardig fit dus een dagje naar Medemblik naar het bakkerijmuseum.  Was niet heel groot maar zeker leuk om een keer gedaan te hebben! Met zoveel verschil in leeftijd is een uitje bedenken wat iedereen leuk vind niet altijd makkelijk. 


In de avond zouden ze komen om apparatuur aan te sluiten voor een slaap onderzoek bij mijn man . Deze mensen waren er om ff voor 22.00 uur. Heel veel draadjes en 45 min verder konden we eindelijk naar bed. In bed had ik geen moeite hen te vinden, zie foto.

Sebastiaan heeft door zijn spierziekte ( limb girdle spierdystrofie ) maar 30% longkracht. Hierdoor zijn ze bang dat hij in de nacht  niet voldoende zuurstof binnen krijgt. Hij heeft echter geen klachten die daarop wijzen dus dat gaan we even afwachten. 


Donderdag stond Naturalis op de planning alleen werd Sebastiaan ziek wakker. Ik had lichte twijfel bij Samara maar die was vrolijk en Sebastiaan wilde perse gaan dus zijn we toch maar gegaan.  Het scheelt dat Leiden niet heel ver weg is. 

Snap

Tijdens het wachten op de anderen die de rexperience deden was ze gezellig maar werd het merkbaar zat. In de auto sliep ze direct wat niet echt heel herkenbaar is. Bij het uit de auto halen vond ik Samara erg warm voelen dus tijdens het verschonen getempt , 40.1 ! Dus lekker met  pcm in dr romper en dunne slaapzak in bed. De nacht wel met flink koorts maar vrij rustig doorgekomen. 


Sebastiaan ook koorts dus vandaag bij de huisarts geweest om ze beide na te laten kijken.  Samara klonk alles goed dus opletten dat ze plasluiers houd en alert blijft. Verder uitzieken. Sebastiaan heeft preventief antibiotica.

Dus deze mama heeft het druk met 2 zieken en zelf moe en dichte neus

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Mammara?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.