Terug
Blog header image

Slaap maar lekker papa!

Een zesde zintuig voor de moeders. Het eerste kuchje en wij zitten al rechtop. Waarom is dit bij mannen niet zo?
Lindsy83
6 jaar geleden

oeps. die van mij word wel wakker als ons zoontje aan slaat. Dan ben ik hem aan het troosten en komt hij nog vragen wat er gebeurd is. Er is niks gebeurd. Hij is gewoon huilend wakker geworden... In dat geval zou ik liever hebben dat hij ook doorslaapt :)

fennysjewels
6 jaar geleden

Met twee huilende kinderen was het op dat moment wel even handig. Gelukkig vindt hij het nooit erg om te helpen :)

Threelittlegirls
6 jaar geleden

Misschien een schrale troost maar ik krijg mijn vriend vaak niet eens wakker! Als hij slaapt slaapt ie heel diep en wat ik ook doe hij slaapt lekker verder. De laatste tijd word hij wat makkelijker wakker maar worden de meisjes niet snel meer van elkaar wakker (eerder om de beurt) maar ik heb nachten meegemaakt.. Ik ben heel blij dat dat nu bijna niet meer gebeurd! Heel onhandig als je 2 huilende kinderen hebt en je lartner niet wakker word. Mijn vriend vidn het ook heel vervelend maar ja er is weinig aan te doen..

Anoniem
6 jaar geleden

Ohhh hoe herkenbaar. Mijn man slaapt overal doorheen. Je kunt een bom naast zijn bed laten afgaan zonder dat hij het merkt. Nadeel is dus dat ik altijd alle gebroken nachten heb. Dat is niet altijd even leuk. Maar als ik hem eerst wakker moet maken dan ben ik zelf al tien keer uit bed geweest. Lekker laten slapen dus. Ikben er inmiddels aan gewend.

fennysjewels
6 jaar geleden

Dat klopt helemaal! Hoewel ik moet toegeven toen onze dochter laatst ziek was en een week lang drie keer per nacht kwam, ik mijn man toch wel een vaker uit bed heb getrommelt. Ben al blij dat hij nu op zijn naam reageert. Eerder moest ik hem echt letterlijk uit bed duwen :)

Maartje.87
6 jaar geleden

Woops. Hier Was het andersom. Ik werd nergens wakker van de papa van de kinderen wel. Het gebeurde wel eens dat de oudste (toen nog alleen) heel lang moest wachten tot mama hem kwam halen. Of dat mijn wekker al 18min afloopt voordat ik wakker wordt woops. Ik slaap in de middag ook rustig even op de bank terwijl ik fungeer als klimrek. Wel fijn dat hun papa in iedergeval wakker werd *sorry liefjes, dat mama zo diep slaapt*

Blog header image

My family

💜