Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg
  • dochter
  • sinterklaas
  • geweldig
  • feestjes
  • snapt

Sinterklaasfeestjes

Papa en mama zijn druk om alles af te krijgen voor de Sinterklaasfeestjes van volgende week. We hebben dan nog twee Sinterklaasfeestjes.

We hebben heel veel lijstjes gekregen van Sinterklaas om voor iedereen inkopen te doen en om voor iedereen surprises en mooie gedichten te gaan maken.

Ik ben samen met mijn man en kind de hele stad en alle winkels afgegaan om voor iedereen alle cadeautjes te gaan kopen.

De Hema heeft hele leuke dingen en daar kun je altijd goed slagen. De kruidvat is ook een aanrader voor veel leuke spulletjes.

Gisteren hebben wij Sinterklaas gehad bij opa en oma en mijn dochter vond het helemaal geweldig. Ze heeft een hele mooie kinderpoppenwagen gekregen met een babypop die geluid kan maken.

De kinderpoppenwagen kan ze zelf ook nog inzitten en dan in rijden. De babypop maakt geluid en dat is voor haar ook helemaal het einde.

Het Sinterklaaspapier was nog leuker dan het cadeau. Allemaal mooie kleurtjes. Ze heeft daar ook heel enthousiast mee gespeeld.

Daarna waren de andere kleinkinderen aan de beurt. Zij vonden de cadeaus ook helemaal het einde. En het papier ook. Daarna hebben wij Sinterklaas en zwarte piet nog gezien. Ze waren op straat en ze strooiden met veel snoep naar alle kinderen. Alle kinderen renden meteen achter zwarte Piet en Sinterklaas aan, heel leuk.

Afgelopen week waren de zwarte pieten bij het zwembad en dat vonden alle kinderen ook super leuk. Mijn dochter snapt het nog niet helemaal, ze is naar mijn beleving er nog te klein voor. Ze kijkt haar ogen uit en ze vindt alle liedjes enorm leuk.

Papa en mama zijn druk in de weer om alles af te krijgen voor de Sinterklaasfeestjes van volgende week. We hebben dan nog twee Sinterklaasfeestjes. De cadeautjes zijn al gekocht. De gedichten moeten nog gemaakt worden. Ik vind dit altijd heel lastig en moeilijk. Sommige mensen schudden hele gedichten uit hun mouw. Mijn zus is daar een goed voorbeeld van.

De surprises moeten nog gemaakt worden.

Verder gaan we volgende week ook nog een spel doen voor de kinderen. We kopen voor iedereen kleine spelletjes. We gaan vragen maken en deze moeten ze goed beantwoorden. Als ze de vragen goed hebben beantwoord dan mogen ze een cadeautje uitkiezen. We zetten wel de kookwekker aan, omdat iedereen op tijd antwoord moet geven.

Ik weet al dat mijn dochter bij opa en oma volgende week een slee gaat krijgen. Het sneeeuwt momenteel, dus de kans is heel groot dat we er dit jaar gebruik van kunnen maken. Misschien dat het met Kerst ook sneeuwt of in de kerstvakantie en dat we dan heerlijk met haar kunnen spelen.

Mijn oma leeft ook nog en daar hebben we volgende week ook Sinterklaas. Bij haar komen naast kleinkinderen ook de achterkleinkinderen. Een groot feest voor haar en gezellig druk.

Wat ze daar graat krijgen, blijft nog een verrassing. Of misschien wil mijn oma graag geld geven dat we zelf een leuk cadeau kunnen kopen.

Wij ( mijn man en ik zullen waarschijnlijk) binnenkort een weekendje weg gaan boeken met zijn drietjes, dat wordt ons Sinterklaascadeau. Wanneer we weg gaan moeten we nog even kijken. Misschien met Kerst of daarna. Of in het voorjaar. Zoveel leuke momenten om te gaan. En de bestemming is ook nog niet bekend. Misschien Nederland, Duitsland of een ander leuk land. Het er even tussenuit gaan is al heel fijn.

Na Sinterklaas heb je in de maand december nog heel veel andere leuke feestjes, zoals Kerst en oud en nieuw. Binnenkort weer kerstkaarten gaan schrijven. Mijn man vindt dit altijd veel werk. Ik vind het leuk om te doen!

De maand december is heel gezellig en feestelijk. De maand januari is wat rustiger. We gebruiken de maand januari altijd weer om nieuwe leuke plannen te maken voor het rest van het jaar. Waar gaan we op vakantie. Wat gaan we doen aan feestjes. Wat gaan we doen met het gezin. En we gaan ook weer sparen, want december is toch altijd een dure maand.

Wat gaan jullie doen met Sinterklaas? En hoe was jullie Sinterklaas?

 

Ik hoop dat jullie allemaal een hele fijne Sinterkaas tijd hebben.

Have fun!