Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Sinterklaas op het werk van mijn man

We gaan binnenkort naar Sinterklaas op het werk van mijn man.

Binnenkort is het weer zover. Sinterklaas is in het land. Een geweldig kinderfeest voor kinderen en ouders. Wij gaan dit jaar voor de derde keer naar Sinterklaas op het werk van mijn man. Sinterklaas komt 23 november op het werk van mijn man. Het is de bedoeling dat ik voor 21 november cadeautjes meegeef aan mijn man. Hij geeft ze dan af aan een collega die het Sinterklaasfeest organiseert.

Voor Charlotte heb ik een paar knuffels gekocht en een boekje. Ze is dol op knuffels. Ze zit heel vaak in de box naar haar knuffels te kijken en ze speelt er al een beetje mee. Jasmijn is helemaal dol op boekjes. Voor haar heb ik een aantal grote boeken gekocht. Vorig jaar vond ze het papier leuker dan de cadeautjes. Momenteel vindt ze papier sowieso leuker dan cadeautjes. Ik ben benieuwd hoe ze dit jaar op Sinterklaas zal reageren. De eerste keer was ze vijf maanden, dus echt nog te klein. Vorig jaar was ze bijna 1,5 jaar en dit jaar is ze bijna 2,5 jaar. Ik heb het idee dat ze het beter gaat snappen en dat ze het heel erg leuk gaat vinden.

Gaan jullie ook naar Sinterklaas op het werk? Of gaan jullie naar de optocht van Sinterklaas kijken? Ik ben benieuwd wat jullie gaan doen met Sinterklaas. Ik lees graag jullie reacties!

10 jaar geleden

Dat komt wel goed!

10 jaar geleden

Wat leuk dat je naar Sinterklaas gaat op het werk van je man! Veel plezier alvast

10 jaar geleden

Ik kan me voorstellen als het heel erg druk is op jouw werk dat je alleen naar Sint van je man/vriend gaat. Veel plezier alvast!

10 jaar geleden

Wat leuk dat je een lijstje met eigenschappen van je kinderen hebt doorgegeven. Op het werk van mijn man komen ongeveer 25 kinderen, dus dat is nog wel om te oden qua drukte. Veel plezier alvast.