Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Sinterklaas is weer in het land!

Ja mama's, het is weer zo ver.. Sinterklaas is weer in het land! Dat betekend dat je de pieten pakjes van zolder moet vissen, druk bezig zijn met mutsen maken, de gezichtjes zwart schminken en te vergeten.. schoencadeautjes kopen!

Want welk kindje wilt er nou geen cadeautje van Sinterklaas &  Zwarte piet?! Hard liedjes zingen voor de openhaard, tekeningen maken, een wortel voor het paard en papa's schoen s' avonds voor de openhaard zetten in de hoop een extra groot cadeautje te krijgen.

Kadowereld heeft daar een leuke oplossing voor, ze hebben namelijk speciaal voor Sinterklaas schoencadeautjes op de site gezet!  Je kan kiezen uit 40 verschillende cadeautjes en als dat nog niet alles is mag je bij aankoop van 2 cadeautjes er eentje gratis uitzoeken.  Lego of Duplo is leuk om aan je stoere knul te geven en Ministeck Bosdieren of Style Up ringen maken is leuk voor je lieve meid.

Genoeg keuze dus! Neem snel een kijkje op kadowereld.nl  en vindt jouw perfecte schoencadeau!

12 jaar geleden

Nu even wat schoen cadeautjes bestellen.. De trend is zo veranderd, vroeger was het gewoon een chocolade letter of een mandarijn haha. Ach, ik vind het leuk om mijn knul te verwennen.

12 jaar geleden

Spannend! Het was de eerste keer voor mijn zoontje dat we echt naar een optocht zijn geweest. Hij vond het heel erg spannend, uiteindelijk nog een handje pepernoten van zwarte piet gehad. Erg leuk!